E viata grea si cu salariul de militar, dacă au …

Comment on Zeci de militari din Satu Mare, chemați la audieri de procurori. Ar fi decontat în mod fals sume de bani by Xman.

e viata grea si cu salariul de militar, dacă au ajuns în halul asta ca să se preteze la decontarea sumeii 1450 lei pe baza unor documente fictive!!1

Recent Comments by Xman

VIDEO. Deputatul Cristescu, replică acidă pentru Govor: ”I-a trecut vremea, ca la bureți”
si tu și Govor sunteti la fel!!!!!!!!!!!!


FOTO. Satu Mare are secretar de stat în MAI. Este un magistrat cu un profesionalism certificat
Nu il mai umflati in pene ca nu a fost magistrat, era asistent judiciar!!!Saracu e nevinovat, nu are nicio treaba cu MAI!!!!


VIDEO. Avocatul Ciprian Ardelean a găsit vinovații pentru ruperea echilibrului etnic în județul Satu Mare
Ungurii au ajuns la conducere datorita dezbinarii romanilor care sunt scindati in zeci de partide ai caror alegatori sunt putini si a indiferentei romanilor care nu se prezinta la votare!! singura solutie este desfiintarea tuturor partidelor si formarea unui partid cu adevarat pentru apararea democratiei tuturor romanilor de pretutindeni!!!


FOTO. Bărbatul decedat în custodia polițiștilor fusese arestat pentru omor
Urmarea acestui eveniment cred ca unii sefi vor parasi corabia pe usa din dos!!!! Noul prefect ar trebui sa evalueze situatia si sa faca propuneri pentru demiteri a unor sefi din cadrul IPJ SM si inlocuirea lor cu altii mai competenti, nu pilosi!!!!


Președintele PSD Satu Mare explică cum PNL a vândut Prefectura către UDMR
Onet, mai du-te si tu la munca, ca colegii tai au uitat cum atati la fata!!! Ghinionul tau e ca numai ajungi sef de serviciu!!! S-a terminat campania electorala!! Daca numai va fi sef Otto, e mare bai pentru tine baiete, ca tu nu ai muncit niciodata in viata ta!!!Citește articolul precedent:
COVID-19 Satu Mare: Crește bilanțul deceselor înregistrate în județ

Închide