Zeci de sătmăreni și-au luat rămas bun de la Alexandra Saška Sotirov și Iosif Ahmed. Mesaj sfâșietor (FOTO&VIDEO)


Alexandra Saška Sotirov și Iosif Ahmed au fost comemorați azi, 12.08.2016, de la ora 17.00, în fața Teatrului de Nord din municipiul Satu Mare.

Alexandra Saška Sotirov este absolventă a Facultății de Teatru și Film din Cluj. Iosif Ahmed a fost cursant al Facultății de Teatru și Film din Târgu Mureș.

Tinerii actori erau pasionați de actorie și lucrau împreună în spectacolul „Galeria Umană Meșterul Manole” a companiei teatrale SPOT.

Unul dintre prietenii celor doi, Adrian Pașca, a fost cel care a rostit, printre lacrimi și cu glasul înecat de emoție, un cuvânt de adio.

”Aș începe cu bine ați venit, dar ne adunăm doar când sunt evenimente tragice, nenorociri în viața orașului. așa cum a fost ziua de 10 august, când doi tineri foarte talentați, printre cei mai talentați ai generației lor, au plecat dintre noi. Vorbim de actorul Iosif Ahmed și de Alexandra Saška Sotirov. Ei se aflau la un festival de teatru, învățau, făceau ce le place cel mai mult. Făceau întotdeauna sacrificii să ajungă cu bani puțini la festivaluri aflate la mare depărtare. Ultima dată am vorbit cu Ahmed chiar cu 10 minute înainte să urce pe tren și ultimul lucru pe care i l-am zis a fost să aibă grijă de el”, a spus Adrian Pașca.

La final, prietenii și colegii celor doi actori plecați prea devreme dintre noi au aprins o lumânare, au depus o floare și au spus o mică rugăciune la portretele celor doi actori amplasate chiar la intrarea în clădirea Teatrului de Nord.

Alexandra Saska Sotirov va fi condusă pe ultimul drum tot mâine, la ora 12.00, la Cimitirul de pe strada Rodnei, iar Iosif Ahmed va fi înmormântat la Eriu-Sâncrai, sâmbătă, 13 august, la ora 15.00.

Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!Fii primul care comentează! despre "Zeci de sătmăreni și-au luat rămas bun de la Alexandra Saška Sotirov și Iosif Ahmed. Mesaj sfâșietor (FOTO&VIDEO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre decese
Doi sătmăreni au MURIT într-un cumplit accident rutier. Se întorceau spre casă (FOTO)

Închide