Ziua Independenţei, Ziua Victoriei şi Ziua Europei, MARCATE la Satu Mare (FOTOGALERIE)

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenţei, Zilei Victoriei şi Zilei Europei, în municipiul Satu Mare au fost organizate azi o serie de manifestări festive.

Sute de sătmăreni au participat la manifestările de azi de la Monumentul Ostaşului Român. Evenimentul a debutat cu salutarea drapelului de luptă al Garnizoanei Satu Mare şi trecerea în revistă a Gărzii de Onoare de către prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud.

Şi-au adus omagiul Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean, Primăria Satu Mare, instituţiile subordonate Ministerului Public, Ministerului Justiţiei, Ministerului Educaţiei, Ministerului Muncii, Ministerului Mediului, Ministerului Agriculturii, Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului Apărării Naţionale.

Au mai depus coroane PSD, PNL, UDMR, PNȚCD, PPDD, Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere, Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război din România (ANVR) – Filiala Vasile Lucaciu din Satu Mare, Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu.

Evenimentul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare constituită din militari profesionişti din cadrul Garnizoanei Satu Mare, subofiţeri şi ofiţeri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi cadre ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Fii primul care comentează! despre "Ziua Independenţei, Ziua Victoriei şi Ziua Europei, MARCATE la Satu Mare (FOTOGALERIE)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare, depunere de coroane, Primăria Satu Mare
ZECI de copertine pentru stații de autobuz au fost MONTATE în Satu Mare

Închide