Ziua Jandarmeriei, sărbătorită în linia 1! Mesaj mobilizator al șefului IJJ Satu Mare

Astăzi este Ziua Jandarmeriei Române. Inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, colonel Ovidiu Popa, a precizat că în acest an nu se organizează manifestări festive și transmite un mesaj mobilizator către toți jandarmii, care se află de câteva săptămâni în stradă, mobilizați la maxim.

Redăm în continuare mesajul Inspectorului Șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare cu prilejul zilei de 3 aprilie:

”Dragi camarazi, anul acesta aniversăm Ziua Jandarmeriei cu toate forțele disponibile angrenate în misiuni. Va fi o altfel de sărbătoare. Nu ne vom uni inimile în rugăciune pentru cei vii, nu vom vărsa lacrimi de pioasă amintire pentru cei care astăzi nu mai sunt printre noi, nu ne vom deschide porțile pentru cei care vor să ne cunoască, nu ne vom îmbrăca în ținută de ceremonie, nu vom avea invitați de seamă, nu ne vom bucura pe deplin de recompensele primite.Anul acesta, pe 3 Aprilie, ca și în ultimele zile, la plecarea spre serviciu, îi vom îmbrățișa pe cei dragi din adâncul ființei noastre, vom ridica privirea spre Cer, și vom pleca la datorie, să ne împlinim jurământul față de țară și popor. Astăzi, mai mult ca niciodată, vă simt pe toți alături de mine.

Vă mulțumesc că sunteți acolo unde trebuie să fiți! Vă mulțumesc pentru demnitatea și responsabilitatea dumneavoastră! Vă mulțumesc pentru mândria pe care o aduceți sufletului meu.

Dragi camarazi, dDe ziua noastră, cu mândrie și bucurie, vă transmit buchetul gândurilor mele bune și vă urez un sincer La Mulți Ani!

Colonel Ovidiu – Adrian POPA

Inspector – Șef al I.J.J. Satu Mare”Fii primul care comentează! despre "Ziua Jandarmeriei, sărbătorită în linia 1! Mesaj mobilizator al șefului IJJ Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Județean de Jandarmi
FOTO/VIDEO. Jandarmii au confiscat toate florile din centrul municipiului Satu Mare

Închide