Zona Ostrovului se schimbă la față. Contractul a fost semnat


Primarul Kereskényi Gábor a semnat joi contractul de finanțare pe fonduri europene pentru obiectivul de investiții “Regenerare fizică a zonei Ostrovului”.

“Proiectul prevede reabilitarea acestei zone neglijată de autorități în ultimii 40 de ani, precum reabilitarea unei foste centrale termice situată în imediata vecinătate a zonei astfel încât în locul acesteia să fie înființat fie un Centru Multifuncțional care să ofere servicii sociale specifice unor centre de zi”, spun autoritățile sătmărene.

Investiția, în valoare de 6.821.218,18 lei din care cofinanţarea Primăriei Municipiului Satu Mare este de 1.396.796,00 lei, va fi asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Obiectivul proiectului este regenerarea fizică și socială a zonei Ostrovului, în vederea creării mediu flexibil, multidisciplinar care să răspundă cât mai adecvat nevoilor identificate în această zona urbană marginalizată.Fii primul care comentează! despre "Zona Ostrovului se schimbă la față. Contractul a fost semnat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor, Ostrovului
Primarul Kereskenyi, ironii către consilieri: ”Aici nu e cârciumă. Nu știți să votați electronic”

Închide