Primăria a început amenajarea PARCĂRILOR în Micro 17. Banii pentru continuarea lucrărilor în Carpați I și II, sub semnul întrebării FOTO

Conducerea Primăriei Satu Mare a anunțat, pe pagina de facebook a primarului Dorel Coica, că au fost demarate lucrările de amenajare a parcărilor din Cartierul Micro 17. Astfel, edilul șef sătmărean, alături de administratorul public Dan Băbuț, au făcut azi o vizită la fața locului.

parcari04

”Pentru acest lot de lucrări există finanțate prin hotărâre de Consiliu Local. Pentru celelalte lucrări, mai ample, vor fi făcute licitații. Vrem să finalizăm în acest an toate parcările din Micro 17, Carpați I și Carpați II. În Micro 17 lucrările vor fi finalizate în aproximativ două luni, cu tot ceea ce înseamnă marcaj și iluminat. Primarii care vin după mine vor trebui să continue cu celelalte parcări”, a declarat primarul Dorel Coica. 

Conform aceleiași surse, numărul locurilor de parcare va crește cu o treime față de nivelul actual. Pentru finalizarea lucrărilor în Cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II este nevoie de circa 8,3 milioane de lei.

parcari03

Interesant este că o parte din consilierii locali au acuzat faptul că lucrările nu sunt prevăzute în bugetul local. Cel mai vocal a fost grupul UDMR, prin vocea consilierului Maskulik Csaba, care și-a manifestat îndoiala că administrația locală va avea fonduri pentru finalizarea acestor lucrări. Asta în condițiile în care o parte importantă din această sumă nu este prevăzută în bugetul municipiului Satu Mare.

parcari02

Cel mai probabil, se va pune pe ordinea de zi un nou proiect de rectificare bugetară pentru asigurarea finanțării pentru continuarea lucrărilor. Cum suntem în perioadă preelectorală, iar PSD și ALDE nu au majoritatea în Consiliul Local, această variantă este destul de improbabilă.

parcari01

 

Fii primul care comentează! despre "Primăria a început amenajarea PARCĂRILOR în Micro 17. Banii pentru continuarea lucrărilor în Carpați I și II, sub semnul întrebării FOTO"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.