ACUZAȚIE. Socrul prefectului ar fi concediat un angajat pe motive de #REZIST

Mihai Marcocean, motivul concedierii socrei sale, Maria Șimon

Acuzații incredibile în județul Satu Mare. Vasile Gegeran, socrul prefectului județului Satu Mare – Darius Filip (susținut de PSD) – este acuzat de către Maria Șimon că a concediat-o (verbal, deocamdată) din simplul motiv că ginerele femeii – Mihai Marcocean – este unul dintre liderii mișcării #REZIST. Care ar face notă discordantă cu orientările politice ale lui Gegeran, care ar fi simpatizant PSD.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când Maria Șimon (nimeni alta decât sora lui Vasile Gegeran) a fost contactată telefonic de acesta, spunându-i să nu mai vină la servici.

Deocamdată nu s-a înaintat nicio procedură scrisă, iar femeia – care nu are nicio orientare politică – este în stare de șoc. În interviul luat de reporterul PresaSM femeia plângea continuu.

”Ieri (marți, n. red.) pe la ora 10.30 m-a sunat și mi-a zis că ai terminat cu firma, să nu mai vi la servici. L-am întrebat de ce. Pentru că ginerele meu luptă împotriva familiei sale și că este unul dintre liderii de la Arma, de la REZIST. L-a mai supărat că fiica mea a postat pe Facebook abuzurile jandarmilor”, a spus Maria Șimon.

Întrebată dacă ar putea fi alte motive, legate de aspecte care țin strict de locul de muncă, femeia a negat. A spus că a făcut chiar și ore suplimentare, aduce clientelă în mod frecvent și că mereu s-a consumat când firma avea probleme. Dat fiind faptul că era fratele său mai mic.

”Am avut o relație bună înainte. Niciodată nu ne-am certat serios. Chiar luni am făcut ore suplimentare. Șase ani am muncit la firmă. Chiar m-am necăjit pentru el când a avut probleme cu firma”, a mai spus Maria Șimon.

Femeia a spus că nu își va reclama fratele la Inspectoratul Teritorial de Muncă și că tot ce vrea este să îi dea în scris motivul concedierii sale.

Contactat telefonic, Vasile Gegeran nu a răspuns. Reporterul PresaSM i-a trimis un mesaj, în care și-a declinat identitatea și motivul apelului, dar acesta tot nu a răspuns. Așteptăm în continuare poziția sa, în condițiile în care dorește să formuleze o replică.

2 Comments on "ACUZAȚIE. Socrul prefectului ar fi concediat un angajat pe motive de #REZIST"

  1. Dggf jrdd | august 16, 2018 at 01:04 |

    Ca pe vremea lu ceausescu. Asa lucreaza psd-ul

    View Comment
  2. Si sa mai spuna cineva ca “la stat” nu sint angajati (angajate) verisori,verisoare ,amante,socrii,cumnati si cumnate etc,etc…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre judetul satu mare
Ploaie de stele pe cerul Sătmarului. Maximul Perseidelor, în această seară

Închide