Adio, LICITAȚII! PRIMĂRIA din județ care își ÎNTREȚINE singură domeniul PUBLIC (FOTOGALERIE)

Există și primari curajoși în județul Satu Mare care nu se mai încurcă în procedurile stufoase de licitație, contestate la infinit de firme. Ceea ce duce în definitiv întârzieri de luni de zile și la degradarea imaginii urbei.

Astfel, fostul primar al municipiului Satu Mare și actualul primar al comunei Vetiș, Iuliu Ilyes, a reușit performanța de a pune la punct înființarea unei firme, care este a Primăriei Vetiș. Mai mult, au ajuns deja în comună utilajele pentru întreţinerea domeniului public. Cu ajutorul acestor utilaje se vor reabilita și întreține zonelor verzi, se vor colecta PET-uri, se vor întreţine şanţurile şi rigolele, respectiv alte intervenţii.

”Am recepţionat şi încercat noul tractor şi cositoarea achiziţionate de primărie, primele dotări cu care vom începe o altfel de întreţinere a spaţiilor publice”, a declarat primarul Iuliu Ilyes. 

Firma va deveni funcțională în următoarele două luni!

”S-a conturat o nouă strategie (…) de înfiinţare a unei firme proprii pentru lucrările de întreţinere a domeniului public”, a mai spus Iuliu Ilyes.

Și cum primarul Ilyes a înțeles că are nevoie și de specialiști în acest domeniu, edilul a reușit să obțină și acordul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici pentru a putea angaja personal tehnic.

”Am reușit să obținem avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi a consiliului local pentru noua organigramă, care ne va permite formarea unei noi echipe tehnice în cadrul primăriei, absolut necesară realizării în viitor a planurilor noastre”, a mai spus Ilyes.

Fii primul care comentează! despre "Adio, LICITAȚII! PRIMĂRIA din județ care își ÎNTREȚINE singură domeniul PUBLIC (FOTOGALERIE)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Iuliu Ilyes
PRIMA primărie din județul Satu Mare care și-a înființat PROPRIA firmă de întreținere a comunei

Închide