Adrian Cozma, lider PNL Satu Mare: ”Doar cei care muncesc prețuiesc munca!”


Adrian Cozma, președinte al Organizației Județene Satu Mare a PNL și candidat pentru Camera Deputaților, susține că ”Doar cei care muncesc prețuiesc munca!”

Redăm mai jos comunicatul remis de către PNL Satu Mare:

”Cred că viitorul nostru depinde în mare măsură de conducători, dar și de ceea ce vom face fiecare dintre noi. Cu buni conducători în localități și la guvernare vom putea duce la bun sfârșit proiectele la care ne-am angajat că le vom realiza și acestea nu sunt puține.

Avem de construit sute de km de autostrăzi, spitale regionale, școli și grădinițe moderne, precum și creșterea calităṭii serviciilor publice. Noi, cei implicați, avem datoria de a ne ridica la nivelul demnităților și responsabilităților cu care am fost învestiți de cetățeni.

În Parlament, la guvernare, trebuie să-i alegem pe cei mai buni pentru a avea garanția că în anii care vin România va face un mare pas înainte. Și-l va face. Totodată, ca cetățeni, avem datoria de a susține munca și pe cei care muncesc.

O țară este construită de oameni harnici și cu cât vom fi mai implicați, cu atât ne va fi mai bine.

Nu va fi ușor. Pandemia a lovit în toate domeniile, de la turism până la producția industrială, iar revenirea va fi un proces de durată. Voi fi unul dintre cei care va susține investițiile publice și private, start-upurile înființate de tineri și nu numai. Producătorii locali trebuie să fie stâlpii unei economii sănătoase, sustenabile și durabile.

Dezvoltăm România!”2 Comments on "Adrian Cozma, lider PNL Satu Mare: ”Doar cei care muncesc prețuiesc munca!”"

  1. Marcel Tent | noiembrie 24, 2020 at 17:53 |

    dati-va demisia,

    View Comment
  2. Toți faceți înainte de campanie electorala nu sunteți în stare sa faceți o aripa de spital de școli nu mai vorbim și asa le țineți închise ba se deschide pe data de 6 decembrie 2020

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma, alegeri parlamentare 2020
Gest fără precedent: toți parlamentarii USR își dau demisia din Parlament, să nu aibă pensie specială

Închide