Așa-numitul „Ferrari al cerurilor“ a survolat Sătmarul. De mai multe ori!


Un avion de mici dimensiuni a fost observat de mai mulți sătmăreni în timp ce survola spațiul aerian în jurul municipiului Satu Mare. 

Un avion de mici dimensiuni a fost observat de mai mulți sătmăreni în timp ce survola deasupra municipiului Satu Mare. Este vorba despre o aeronavă de tip Piaggio Avanti II, venită de la București. Potrivit informațiilor PresaSM, survolul este cauzat de operațiuni de calibrare.

Versiunea Avanti II a fost adeseori numită „Ferrari al cerurilor“ și e un avion privat cu o dimensiune de 14,41 m, o capacitate de 7-11 locuri + doi piloți (în funcție de versiune) care se poate ridica la un plafon de 12.500m altitudine și poate atinge o viteză maximă de 754 km/h. Conform specificațiilor, Piaggio P180 este pus în mișcare de cele mai performante motoare turbopropulsor din lume produse de Pratt & Whitney Canada. Designul foarte dinamic este în același timp și cheia unui consum redus în comparație cu aeronave de dimensiuni similare. Datorită celor trei perechi de aripi, Avanti II înfruntă o rezistență mai micăFii primul care comentează! despre "Așa-numitul „Ferrari al cerurilor“ a survolat Sătmarul. De mai multe ori!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Aeroportul Satu Mare
Wizz Air reia de astăzi zborurile înspre Aeroportul Satu Mare, după trei luni de așteptare

Închide