Asistații social din municipiul Satu Mare, scoși la muncă cu Poliția Locală

Și în luna decembrie, persoanele apte de muncă care beneficiază de ajutor social au participat la acțiuni de igienizare. De această dată s-a acționat în zona căii ferate. 

Persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social au participat la acțiuni de iginizare și în luna decembrie 2019, sub îndrumarea polițiștilor locali și ai asistenților din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Satu Mare, informează Poliția Locală Satu Mare.

Activităţile prestat în folosul comunităţii au constat în curăţarea zonelor unde au fost depistate depozitări ilegale de deşeuri. Locaţiile unde s-a lucrat au fost: trecerile la nivel de cale ferată de pe străzile C.S. Anderco, C.A. Rosetti, Griviței, Piața 25 Octombrie, etc.;Satu Mare se numără printre oreșele cu cei mai puțini beneficiari de ajutor social din țară, în evidențele DAS Satu Mare numărându-se doar 60 de astfel de familii beneficiare.2 Comments on "Asistații social din municipiul Satu Mare, scoși la muncă cu Poliția Locală"

 1. Bine ai făcut Chișluca Puiu. Cât mai des astfel de acțiuni !!!. Bravo!!!. Se vede că se mișcă ceva în Locală.

  View Comment
 2. Badea Gheorghe | ianuarie 21, 2020 at 11:57 |

  Văd că nu ați publicat primul comentariu, deși nu conținea nimic greșit!?!
  Domnul Chișluca este, în opinia mea, un incompetent care ocupă poziția de șef al poliției locale de prea mult timp, fără rezultate!
  Să vă dau exemple:
  – mașini staționate parțial sau total pe trotuare – lucru interzis de legislația actuală;
  – spații verzi distruse din cauza mașinilor staționate – încalcă HCL 33;
  – bicicliștii circulă pe trotuar – interzis de legislația în vigoare;
  – bicicliștii trec strada pe trecerea de pietoni – interzis de legislația în vigoare;
  – unii polițiști locali sunt obraznici și nu cunosc legea!!!

  Debandada generalizată în traficul din oraș se datorează în primul rând lipsei de autoritate din partea poliției, indiferent că este locală sau națională!
  La orice tentativă de a reclama ceva către poliția națională, eram direcționat de către dispecer către poliția locală!
  Conform legii, polițiștii locali au aceleași drepturi și îndatoriri precum polițiștii naționali, în anumite domenii, DAR în cazul în care li se depășește competența, AU OBLIGAȚIA de a cere sprijinul poliției naționale!!!
  Pentru toate motivele enumerate mai sus, am tot dreptul să concluzionez că domnul Chișluca este incompetent și ar trebui să-și prezinte, de urgență, demisia!!

  Toate aspectele semnalate mai sus au fost reclamate în repetate rânduri, atât telefonic cât și prin email sau aplicație, rezultate nu sunt și, mai grav, reclamațiile sunt ignorate total – aspect pentru care sunt hotărât să acționez-l în instanță!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre asistați social, municipiul Satu Mare
FOTO. Apaserv îți face albul mai cenușiu ca niciodată! Batjocura continuă!

Închide