Asistenții medicali, plătiți mai bine decât polițiștii! Mii de euro pentru un post în Satu Mare?!

PresaSM.ro a intrat în posesia unor informații potrivit cărora angajările la Spitalul Județean se făceau pe baza unor criterii nu tocmai transparente, iar un post ar fi ”costat” circa 5.000 de euro.

Ne-am întrebat dacă li se ”rentează” această investiție și am ajuns la următoarea concluzie: venitul anual al unei asistente de la Spitalul Județean Satu Mare este de circa 35.000 de lei, în timp ce venitul anual al unui polițist este de circa 28.000 de lei.

Reamintim faptul că surse avizate susțin că anumite persoane ar fi solicitat sume de până la 5.000 de euro pentru eventuala facilitare în ceea ce privește obținerea unui post la Spitalul Județean.

Surse susțin că managerul Spitalului Județean de Urgență, Adrian Marc, a fost informat din mai multe părți că s-ar solicita sume de până la 5.000 de euro pentru ca unele persoane să obțină funcțiile în cauză. Informații care au ajuns și la reporterii PresaSM.ro din mai multe surse.

”Unele persoane s-ar fi plâns că 5.000 de euro pentru un post ar fi prea mult. Ar fi spus apropiatul unui candidat. Adrian Marc a schimbat întreaga procedură, în regim de urgență, cu avizul Comitetului Director și al conducerii Consiliului Județean”, susțin surse pentru PresaSM.ro.

Pentru că informațiile ar fi venit din mai multe direcții și ar fi destul de plauzibile, conducerea Spitalului Județean a modificat întreaga procedură de concurs. Mai exact, subiectele de concurs vor fi stabilite în dimineața examenului, sub supravegherea strictă a doi observatori, desemnați de managerul Adrian Marc.

Fii primul care comentează! despre "Asistenții medicali, plătiți mai bine decât polițiștii! Mii de euro pentru un post în Satu Mare?!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Poliția scoate la concurs sute de locuri! Vor să acopere criza mare de polițiști

Închide