Asta da! Cursuri de șah în școlile din județul Satu Mare, pentru sute de copii

În perioada 15 noiembrie-10 decembrie 2017 C.S. Voința Satu Mare prin instructorii săi calificați organizează cursuri de șah în școlile din judetul Satu Mare.

În cadrul acestui proiect la care participă peste 400 de copii cu vărsta cuprinsă între 6-11 ani se va acorda gratuit câte o carte de șah (Ghid jocului de șah pentru începatori) fiecărui copil participant.

De asemenea se vor organiza si concursuri de șah pentru începători in cadrul fiecărei clase, la final premianți vor fi recompensați cu premii consistente.

În cadrul programului se vor achiziționa si echipamente sportive (piese de sah, ceasuri, table, carti de antrenament, DVD-uri) care se vor folosi în procesul de instruire a copiilor.

C.S. Voința doreste sa mulțumească Consiliului Judetean Satu Mare pentru sprijinul financiar acordat în realizarea acestui proiect.


locuri de munca satu mare

Fii primul care comentează! despre "Asta da! Cursuri de șah în școlile din județul Satu Mare, pentru sute de copii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ciprian muntean
Județul Satu Mare, pe harta internațională a șahului. Competiție importantă la Tășnad

Închide