Atenție! Escroaca care vinde donații fură și pozele sătmărencelor și le folosește abuziv


Individa care cerea donații în numele unor copii și mai apoi le vindea pe Facebook a ajuns să fure pozele mai multor sătmărence. Pozele le fura pentru a-și ascunde adevărata identitate. Din nefericre, persoane care nu aveau nimic cu acest caz au ajuns să fie acuzate pe nedrept în diferite grupuri de Facebook.

Astfel că persoane de bună credință au postat poze și id-uri de Facebook ale unor persoane care nu aveau nicio legătură cu acest caz, crezând că despre acele persoane ar fi vorba. Pe cale de consecință, au fost induși în eroare și jurnaliștii.

Reporterii PresaSM au avut încredere în mărturiile victimelor de pe Facebook (care la rândul lor au fost induse în eroare) și au preluat una dintre poze. La câteva minute distanță, fotografia a fost stearsa, după ce PresaSM a constatat că escrocii se folosesc poze ale mai multor femei nevinovate, pentru ca adevăratul autor să isi poată ascunde identitatea.

Este una dintre cele mai complexe scheme de înșelăciune de pe Facebook.

Redacția PresaSM își prezintă scuzele pentru persoanele care nu au avut nicio legătură cu acest caz și care au căzut victimele escrocilor. Atât persoanele de bună-credință care au făcut donații, cât și jurnaliștii, au fost induși în eroare.

Aceasta este una dintre pozele furate și folosite ilegal de escroacă. Poza aparține unei sătmărence care nu are nicio legătură cu acest caz. Este o femeie care muncește cinstit și care are o familie minunată.Fii primul care comentează! despre "Atenție! Escroaca care vinde donații fură și pozele sătmărencelor și le folosește abuziv"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre înșelăciune
FOTO. Nesimțirea bănoasă a unei ”mămici”. Cerea donații pe Facebook și le vindea pe bani frumoși

Închide