ATENȚIE, șoferi! Camera de rovinietă de pe DN 19, folosită pe post de radar fix

Poliţia discută cu reprezentanţii Companiei pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere pentru a folosi camerele fixe montate în țară, pentru a-i veghea pe şoferi dacă respectă viteză maximă admisă, susțin jurnaliștii de la extranews.ro.

În județul Satu Mare există mai multe puncte  există, în acest moment. Un punct fix este pe Drumul Dațional 19, în zona localității Vetiș. Mai există două puncte mobile, spre Odoreu și spre Ardud. Poliţia rutieră nu are niciun radar fix, iar numărul radarelor mobile a scăzut: de la 600 în 2015 la aproape 500 în 2016.

Radarul fix se activează în momentul în care roţile din faţă ale autoturismului ajung la senzorul montat în asfalt. Sistemul calculează în cât timp se parcurge distanţa de 2,5 metri. Adică distanţa până la următorul senzor. Dacă s-a depăşit limita maximă de viteză veţi primi amendă acasă, în plic.

Sursa: extranews.ro

1 Comment on "ATENȚIE, șoferi! Camera de rovinietă de pe DN 19, folosită pe post de radar fix"

  1. Parerea mea e că polițiști nu stiu să reacționeze la realitatea din teren ..pe unii soferii ii face scăpați ca deh..au si ei slăbiciunile lor față de unii prieteni ..sefi sau simpli cunoscuți si mai vedem si exces de zel. mai ales când sunt filmați ..ce să zic ar trebui să aibă mai multa coerență mai multa stabilitate in aplicarea legilor..si mai multa coerență legislativă atunci cand folosesc arma din dotare si să nu mai aibă libertatea să folosească arma asa de
    usor se stie că sunt politisti cu un psihic labil si despre asta nu se prea vorbeste ..fiindcă ex.. psihiatric politisti il trec plătind medicii si acestia le pun stampila favorabil si gata.. sunt apți de muncă . dar ei de fapt sunt un adevarat pericol pe spatele se cred dumnezei pe sosele…deci mai multa atentie inca din biroul ministrului ..până la salariu lunar si. terminandu..se cu menționarea zilnica
    .. lunară a meritelor unora si a greselilor altora in sedintele lor de lucru..zilnice sau cu bilanțuri lunare a activitatii lor de grup….si sindicatul sa aiba un rol mai activ în activitatea lor a politistilor nu numai in cea ce priveste salariu ci si in alte forme de remunerație..motivationale . ..pregatiri profesionale. Bani de vacante. De ziua polițistului..

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Politia Rutiera
Polițiștii sătmăreni au prins un motociclist vitezoman: avea 203 km/h

Închide