Az egészségügyi válság elpolitizálása és a fertőzésveszély tagadása ellen foglalt állást a GCS

sursa: DSU

Közleményt adott ki szerdán a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS), amelyben az “egészségügyi válság elpolitizálása’, valamint ‘a fertőzés veszélyének tagadása és a COVID-19 jelentette kockázatok minimalizálása” ellen foglal állást.

“Elutasítjuk az egészségügyi válság elpolitizálására tett kísérleteket, a fertőzés veszélyének tagadását vagy a COVID-19 által jelentett kockázatok minimalizálását, mint ahogy a válságkezelést szolgáló hatósági intézkedések ellen intézett támadásokat is. Az ilyen megnyilvánulások ellentétesek a jelenlegi egészségügyi és társadalmi kötelezettségekkel’ – olvasható a GCS közleményében.

Az esetszámok növekedése kapcsán a Stratégiai Kommunikációs Csoport felhívja a figyelmet a szigorú egészségvédelmi intézkedések – a maszkviselés, fizikai távolságtartás, más személyekkel való közvetlen érintkezés kerülése, gyakori kézmosás – betartásának szükségességére.A GCS szerdán 555 új fertőzöttről adott hírt, így az igazolt koronavírusos esetek száma 30 175-re nőtt.Fii primul care comentează! despre "Az egészségügyi válság elpolitizálása és a fertőzésveszély tagadása ellen foglalt állást a GCS"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre koronavírus
Aki árut szállít, vagy megállás nélkül halad át Ausztrián, annak nem kell elkülönítésbe vonulnia

Închide