Bani pentru încălzire! Când se pot depune dosarele pentru sumele de la stat

Bani pentru încălzireBani pentru încălzire

Bani pentru încălzire. Primăria anunță că începând cu săptămâna viitoare, sătmărenii care au venituri mici pot deja depune dosarele pentru a beneficia de ajutorul de încălzire. Valoarea ajutorului diferă în funcție de situația solicitanților. 

De luni, 15 octombrie, sătmărenii pot depune la SPAS cereerile privind acordarea ajutorului pentru încălzire. Limita maximă a venitului pentru a beneficia de banii de la guvern este de 615 lei.

“De luni,15 octombrie 2018, la sediul SPAS Satu Mare se pot depune cereri privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, după următorul program: luni – joi, între orele 08.30 – 13.30. Limita maximă a venitului este și anul acesta 615 lei. Pentru ajutoarele de încălzire cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri plata acestora se va efectua la începutul sezonului rece, pentru toate lunile sezonului, respectiv aceeași procedură ca și în cazul beneficiarilor de ajutor social,” anunță autoritățile locale.

Ajutorul pentru încălzire se acordă pentru locuința de domiciliu. La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie şi, după caz, al persoanei singure se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii.

Fii primul care comentează! despre "Bani pentru încălzire! Când se pot depune dosarele pentru sumele de la stat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.