BĂTAIE de JOC! COADĂ de ZECE kilometri la intrare în Satu Mare. Peste DOUĂ ore de așteptare (FOTO)

Coada a început din localitatea Decebal!

Șoferii care au circulat pe Drumul Național 19 și au vrut să intre în municipiul Satu Mare dinspre Carei au avut cel mai mare coșmar posibil. Practic, s-a format o coadă de mașini de minim ZECE KILOMETRI. Capătul cozii a fost tocmai în localitatea DECEBAL! Și toate din cauza lucrărilor de lărgire a Drumului Careiului.

Din Decebal și până la localul Tip Top Bob s-a făcut nu mai puțin de o jumătate de oră, pe o distanță de mai puțin de un kilometru. Apoi, până la indicatorul de intrare în municipiul Satu Mare s-a mai făcut o oră!

Sătui de așteptare, mulți au apelat la varianta de compromis. Adică, pe drumul de dale paralel cu digul Someșului, printre lanurile de porumb. Drum care s-a putut parcurge în zece minute. Totuși, și aici au fost probleme, pentru că drumul este foarte îngust, iar două mașini de abia pot trece una pe lângă alta.2 Comments on "BĂTAIE de JOC! COADĂ de ZECE kilometri la intrare în Satu Mare. Peste DOUĂ ore de așteptare (FOTO)"

  1. E un lucru bun ptr oras aceste lucrari dar simt nevoia si lipsa echipajelor de Politie si anume a celor agenti COMPETENTI DE A DIRIJA SI FLUIDIZA CIRCULATI pe tronsoanele afectate !!!

    View Comment
  2. Norbert DMT | iulie 13, 2016 at 22:25 |

    Si noi am ales digul si drumul de camp….este pur si simplu ultimul hal de batjocura…orasul este complet blocat,podul blocat,drumul cateiului blocat…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Filme de calitate gratuite! Caravana TIFF ajunge la Carei

Închide