”Black Friday”. Un sătmărean a plătit un telefon, a primit două! Poliția i-a făcut dosar penal!

Sătmăreanul Marius Niculae a povestit pentru PresaSM ce a pățit de Black Friday. Mai exact, acesta a plătit un telefon și a primit două, după ce angajații unui magazin de produse electronice și electrocasnice din municipiul Satu Mare se pare că s-au cam încurcat în hârtii. Și totul a culminat cu un dosar penal de toată frumusețea, pe care i l-a făcut Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare.

Mai exact, tânărul s-a dus într-un magazin din municipiul Satu Mare, a plătit un telefon, dar acesta nu era pe stoc, așa că urma să îl primească printr-un colet, de la depozitul firmei. Cum face orice client, acesta s-a dus și în alt magazin similar, unde a găsit telefonul dorit pe stoc. A mers înapoi la magazinul inițial, solicitând angajaților să anuleze comanda. Doar că, ca printr-o minune, angajații au găsit telefonul (care nu era inițial pe stoc) și i l-au înmânat clientului.

Doar că, la câteva zile distanță, i-a ajuns acasă, printr-o firmă de curierat rapid, și telefonul comandat. Se pare că cineva a uitat să mai anuleze comanda. La scurt timp, tânărul s-a trezit acasă cu Poliția și cu un dosar penal.

Redăm întreaga poveste spusă de Marius Niculae pentru PresaSM:

”Am mers de black friday la F….. Satu Mare, de unde am vrut să cumpăr un telefon mobil. Am întrebat vânzătorul dacă are pe stoc telefonul afișat pe stand. Acesta mi-a spus că are telefonul. Am achitat contravaloarea telefonului, iar după ce mi s-a întocmit factura, am așteptat să mi se înmâneze telefonul nou. O angajată care se află și ea la tejghea a mers să scoată telefonul din raft, între timp a mers la ea angajatul cu care am vorbit pentru telefon. După câteva momente, angajata mi-a spus faptul că nu are telefonul pe stoc și îmi va fi trimis prin fan curier.

Mi-a înmânat o factură și a zis sa aștept acasă telefonul. Am plecat la Altex, unde aveau telefonul în cauză pe stoc, fapt pentru care m-am întors la F….. și i-am rugat să îmi anuleze factura, deoarece am găsit un telefon identic care mi se livrează pe loc.

Atunci șeful de magazin a zis că au pe stoc telefonul și mi-l dă pe loc. Am primit telefonul, după care am plecat. În urmă cu două-trei zile a venit la mine fan curier, care mi-a adus un telefon identic cu cel cumpărat din magazin, fără a necesita plata unui ramburs. Iubita mea a ridicat telefonul. Iar după câteva ore am fost sunat de o persoană care a zis că este de la F….. și să îi duc telefonul pe care l-am primit. Plus că mă certa pentru faptul că am desfăcut coletul.

I-am zis că îi voi duce telefonul, dar să primesc în prealabil un email sau o scrisoare prin care să îmi explice faptul că trebuie să returneze telefonul în cauză. Dar spre seară , s-a prezentat la poartă casei mele șeful de la F….. care a strigat la iubita mea să îi de-a telefonul că știe că telefonul este în casa. Aceasta săa speriat și m-a sunat de urgență. L-am sunt pe șeful de la F…… și i-am zis să îmi facă o scrisoare sau o hârtie.  Să îi returneze telefonul.

Totodată am sunat și la serviciul clienți F….. , dar aceștia nu au fost foarte interesați de telefon. Azi am fost sunat de la politia Satu Mare și mi s-a spus că mi s-a întocmit dosar penal și voi fi cercetat. Iar în cursul zilei de azi am primit din partea F…. Satu Mare un email prin care mi se aduce la cunoștință faptul pentru care trebuie să returneze telefonul și voi fi contactat de către fan curier pentru a preda telefonul”.

2 Comments on "”Black Friday”. Un sătmărean a plătit un telefon, a primit două! Poliția i-a făcut dosar penal!"

  1. :)) lol Julio

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTO. Cum ajung bolizii de lux furați din Marea Britanie în nord-vestul țării

Închide