Cigány kamaszok vertek össze és raboltak ki egy férfit

FOTO: Arhivă

Riadókészültségben van a Piskolt községhez tartozó Reszege falu lakossága, miután három (14 és 15 év közötti) cigány nemzetiségű kamasz vasárnap délután behatolt egy helyi lakos házába, a 60 éves férfit súlyosan összeverték, aztán kirabolták.

A PresaSM számára nyilatkozó falubeliek elmondták, hogy a sértettet komoly sérülésekkel szállította kórházba a mentő, a kamaszok pedig a bántalmazást követően azonnal eltűntek Reszegéről, zsebükben azzal a 100 lejjel, amit elraboltak.

A falubeliek elmondása szerint a rendőrség nagyszabású razziát tartott a piskolti cigánysoron és nagy erőkkel keresi a három kamaszt. Többen azon a véleményen vannak, hogy a kamaszok rokonaiknál, a Halmi környéki cigány közösségeknél bújkálnak.Fii primul care comentează! despre "Cigány kamaszok vertek össze és raboltak ki egy férfit"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre rendőrség
Visszakapta kisbabáját a benzinkúton szülő nő

Închide