Comuna cu cea mai serioasă dezvoltare din județ. Conlucrare eficientă între Consiliul Local și Primărie


Știți care este cea mai dinamică comună din județul Satu Mare?! Potrivit statisticilor și opiniei cetățenilor, este vorba despre comuna Odoreu. Acolo unde, în ultimii ani, suprafața intravilanului comunei s-a dublat, fiind construite în ultimul deceniu peste 250 de case de locuit! Pe cale de consecință populația a crescut semnificativ în ultimele decenii. Și asta în timp ce în tot județul Satu Mare avem un declin demografic accentuat. 

Astfel s-au încheiat cei patru ani de colaborare eficientă între Consiliul Local și Primăria Odoreu. Miercuri a avut loc la Odoreu ultima ședință de Consiliul Local din actualul mandat. O ședință cordială, în care consilierii și-au exprimat aprecierile față de cele realizate în acest mandat, dar și dorințele pentru viitorul mandat. Primarul Dumitru Pop le-a mulțumit pentru cei patru ani de activitate în slujba comunități.

”Odoreul a avut parte de un consiliu pozitiv în toți acești 4 ani, un consiliu în care toate dezbaterile au fost constructive, lucru care se reflectă în comunitate”, a opinat edilul șef.

Tot în această ședință a fost aprobată rectificarea bugetului, o rectificare pozitivă, comuna Odoreu primind sprijin de la Guvernul României în sumă de 850 mii lei, sume alocate cofinanțării proiectelor pe fonduri europene.

”Balta Berindan, care intră în reabilitare, cofinanțare proiect modernizare și extindere rețea de alimentare cu apă și retea de canalizare menajeră în comuna Odoreu. Respectiv un al treilea proiect pe care îl pornim cu acest sprijin, tot cofinanțare locală. Este vorba despre modernizare drumuri agricole în comuna Odoreu. De asemenea, au fost alocați bani pentru repornirea echipei de fotbal Someșul Odoreu”, a concluzionat primarul Dumitru Pop.Fii primul care comentează! despre "Comuna cu cea mai serioasă dezvoltare din județ. Conlucrare eficientă între Consiliul Local și Primărie"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre comuna Odoreu
FOTO/VIDEO. Cal spulberat de o mașină în Odoreu. Căruțașul, transportat la Urgențe

Închide