Concertele din programul Zilelor Culturale Partium se transmit exclusiv online

La propunerea primarului Kereskényi Gábor, organizatorii Zilelor Culturale Partium au decis ca toate concertele programate pentru a se desfășura în curtea Muzeului de Artă vor fi disponibile doar online.

În acest an, în Grădina Romei n-au fost planificate și nici NU vor fi organizate programe și activități pentru public, în cadrul Zilelor Culturale Partium. Astfel, publicul va avea acces doar la spectacolele de teatru, care se vor juca în curtea Teatrului de Nord, în limita a 80 de persoane.

Încasările din bilete vor fi donate în scop caritabil, unui angajat al teatrului care are probleme de sănătate. Evenimentele care au loc în curtea teatrului se vor desfășura respectând reglementările de sănătate în vigoare: utilizarea măștii va fi obligatorie, scaunele vor fi așezate la 2 metri unul de altul, iar dezinfectarea mâinilor va fi asigurată la intrare.Desigur, spectacole în curtea teatrului vor fi, de asemenea, transmise online. Această ediție NU beneficiază de finanțare din bani publici, este sprijinită de sponsori și voluntari dedicați.

“Speram ca această ediție să continue tradiția de 19 ani a Zilelor Culturale Partium, în condiții de maximă siguranță”, spun organizatorii.1 Comment on "Concertele din programul Zilelor Culturale Partium se transmit exclusiv online"

  1. Marcel Tent | august 15, 2020 at 07:45 |

    foarte bine, în sfârșit gândiți bine.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre UDMR
OPINIE. Cât de tare se implică Ungaria în campania electorală din Satu Mare?!

Închide