Criză serioasă de medici la Urgență în Satu Mare. Doctorii încep să plece

Criză de medici la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Unul dintre medici și-a suspendat activitatea și a plecat pe un alt post, adâncind astfel criza de personal.

”Întâmpinăm probleme mari la Unitatea de Primire Urgențe. A fost o perioadă de vară, o perioadă grea. Temporar, a plecat un medic bun, zic eu, din cadrul acestei structuri. Care a optat profesional pentru o altă structură. Încercăm să aducem alți medici, dar tinerii nu mai optează pentru a-și face rezidențiatul pe această disciplină”, a declarat managerul Spitalului Județean, Adrian Marc.

În plină criză de medici, conducerea Spitalului Județean Satu Mare a scos la concurs un număr de 14 posturi de medic. Potrivit informațiilor PresaSM, cele mai multe posturi sunt cele pentru Unitatea de Primire Urgențe, unde se caută cinci medici.

Conducerea Spitalului Județean Satu Mare a scos la concurs un post în specialitatea Pediatrie la Secția Pediatrie, un post la Anestezie și terapie intensivă la Secția ATI, un post la Obstetrică-ginecologie la Tășnad, un post în specialitatea ORL la Cabinetul de ORL Tășnad, un post în specialitatea Neurologie pediatrică la Cabinetul de Neuropsihiatrie infantilă din cadrul Ambulatoriului integrat.

De asemenea, s-au mai scos la concurs două posturi la Radiologie-imagistică medicală pentru Laboratorul de Radiologie-imagistică medicală I, cu punct de lucru în locația II și la Tășnad, un post  în specialitatea Oftalmologie la Secția Oftalmologie, trei posturi în specialitatea Medicină de urgență la UPU-SMURD, două posturi la Pediatrie la UPU-SMURD, respectiv un post cu normă întreagă de biolog pentru Laboratorul de Analize medicale I, cu punct de lucru în locația II și la Tășnad.

Concursul se va organiza în următoarea perioadă.Fii primul care comentează! despre "Criză serioasă de medici la Urgență în Satu Mare. Doctorii încep să plece"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
Unii bolnavi susțin că li s-a cerut mită în spitalele din județul Satu Mare

Închide