DECIZIE. Următoarea cursă aeriană de la Satu Mare va fi spre Germania

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat că următoarea cursă aeriană de pe Aeroportul Internațional Satu Mare va fi spre Germania. Încă nu a fost anunțat orașul, dar Pataki Csaba a lăsat să se înțeleagă că principalele motive ale acestei decizii sunt de natură economică.

”Eu cred că dacă fiecare își pune în valoare capacitatea de lobby ar trebui să avem și curse spre Germania. Ceea ce ar fi o măsură cu un impact economic deosebit pentru noi”, a spus Pataki Csaba.

De altfel, în urmă cu două luni, mai exact în decembrie 2016, Excelența Sa Hans Werner Lauk, ambasadorul Republicii Federale Germania la București, a făcut o vizită în județul Satu Mare, ocazie cu care s-a discutat despre importanța unei curse de pe Aeroportul Internațional Satu Mare spre Germania.

La acea dată, ambasadorul a promis că va face tot posibilul să medieze subiectul înfiinţării unei linii aeriene care să lege Satu Mare de Germania, solicitând totodată autorităților sătmărene informații actualizate privind posibilele destinații şi numărul de călători.

Dincolo de această destinației spre Germania, este foarte posibil ca un operator privat low-cost să introducă o altă cursă, după Luton (Marea Britanie), spre una dintre următoarele destinații: Bergamo (Italia), Paris (Franța), Barcelona (Spania). Aceste orașe au fost alese în urma unui studiu făcut de cei de la Aeroportul Satu Mare.

 

11 Comments on "DECIZIE. Următoarea cursă aeriană de la Satu Mare va fi spre Germania"

 1. Zboruri de la roma.in roma sunt foarte multi din judetul satu mare,cred ca as merge in fiecare weekend acasa daa ar fi si pretirile accesibile ca inspre cluj

  View Comment
 2. Zboruri de la roma.in roma sunt foarte multi din judetul satu mare,cred ca as merge in fiecare weekend acasa daca ar fi si preturile accesibile ca inspre cluj

  View Comment
 3. În sfârșit o veste buna pe site-ul dvs

  View Comment
 4. Pe când spre București!?

  View Comment
 5. PARIS-SATU MARE

  View Comment
 6. Foarte frumos din partea voastră ca ați ținut cont de voturile Paris-Satu Mare! sunt foarte dezamagita!

  View Comment
 7. Suntem convinși că operatorii aerieni vor ține cont de toate cerințele. Pe lângă Wizzair ar putea ajunge și o altă companie la Satu Mare.

  View Comment
 8. Stuttgart!Satu mare!

  View Comment
 9. Eu nu am înțeles ca este Satu Mare Germania sau nu pentru tot caut da nu aflu eu am vrut Satu Mare stuttgard da nu este

  View Comment
 10. Stuttgart/Karlsrhue – Satu Mare

  View Comment
 11. La Valencia zbururi???din Valencia nu sunt zboruri ín nord-vestul Romániei.suntem multi din Satu-Mare si Baia Mare..toti zburàm la Cluj

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre Wizz Air
Aeroportul Satu Mare, codaș la nivel național. Urmează, totuși, noi curse aeriene

Închide