DOCUMENT. Salarii uriașe la Consiliul Județean Satu Mare! Angajați mulți, rezultate puține


Potrivit unui document intrat în posesia PresaSM, salariile angajaților de la Consiliul Județean Satu Mare i-ar putea face invidioși chiar și pe managerii firmelor multinaționale din România. Veniturile acestora sunt uriașe raportate la rezultatele vizibile în județul Satu Mare.

Potrivit documentului (foto jos), salariile de bază se încadrează între 8.700 și 14.384 de lei, la care se adaugă diferite MAJORĂRI salariale, astfel încât zeci de angajați au primit în luna septembrie a acestui an sume cuprinse între 13.083 lei și 15.822 lei.

Potrivit informațiilor PresaSM, Consiliul Județean Satu Mare are o schemă de personal de 219 (!) locuri, din care sunt ocupate 191 (!). Printre angajați se numără rude sau apropiați ai unor lideri politici, plantați total netransparent pe posturile respective. Un sport practicat de către toate partidele care au condus Consiliul Județean Satu Mare: UDMR, PNL sau PSD.

CJ Bihor, mai puțini angajați la o populație aproape dublă

La polul opus, noua organigramă a Consiliului Județean Bihor va avea 97 de posturi, după reorganizarea realizată de către noul președinte Ilie Bolojan. În schema anterioară, erau 194 de posturi în organigramă, dintre care 174 efectiv ocupate. Practic, 77 de angajați vor rămâne fără loc de muncă de la 1 decembrie.

Consiliul Județean Satu Mare, care deservește o populație de 329.000 de persoane, avea mai mulți angajați decât CJ Bihor și înainte de reorganizare! (SM – 191, BH – 174). Cu toate că aparatul propriu al președintelui CJ Bihor deservește o populație de 561.000 de persoane. Aproape dublu cât județul Satu Mare!7 Comments on "DOCUMENT. Salarii uriașe la Consiliul Județean Satu Mare! Angajați mulți, rezultate puține"

 1. De 30 de ani incoace au fost angajati la Consiliul Judetean Satu Mare soti, sotii,copii sau rude apropiate ale politicienilor apartinand partidelor “importante” din judet !!

  View Comment
 2. Acest consiliu este menajerie de gunoaie ale gunoaielor sus puse. O scarba judeteana. La primarie e altfel? Ciuciu! Alta marie cu o palarie identica.

  View Comment
 3. CE SALARII! Pai vad acolo persoana cu cel mai mic venit fiind de 3 ori mai mare ca si al meu. Si asta doar sa “impinga” niste hartii??? Cine stie cat se da sa ajungi pe lista aia!?

  View Comment
 4. Numele tau zice ca ai ceva in legatura cu florisal!!!??? Adica cu gunoaiele de la florisal

  View Comment
 5. Florisal daca ai legatura ceva cu florisal adica cu gunoieri atuncea tu abtinete de la asemenea comentari ca cei de la florisal sunt niste gunoaie

  View Comment
 6. rusine la pățania ca acolo e plin de udmr te intreaba în maghiară apoi în română.

  View Comment
 7. Nu doar în consiliu se întâmplă asta!
  La fel se întâmplă și în următoarele institutii:
  DGASPC
  PRIMARIE
  APASERV
  SPITALE
  lista poate continua…
  Ca și cerințe la angajare:
  Sa faci parte dintr-o structura politica sau sa fi ajutat în campaniile electorale.
  Nu este nevoie sa fi membru partid, suficient doar simpatizant politic.
  RĂSPUNSURILE LA SUBIECTELE DE LA EXAMINARE se primesc înainte dacă îndeplinești cerințele d mai sus.
  Populația este manipulata!
  Toate partidele politice sunt la fel.
  UDMR=PSD=PNL=USR=PRO ROMANIA…. ce mai vreți voi.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Ludovic Orban, mesaj pentru românii care se pregătesc să vină acasă de sărbători

Închide