După RATEURI sistematice, Consiliul Local a găsit rezolvarea la cazul NEPI. Cum va proceda

Noua machetă a proiectului Mega Mall al celor de la NEPI

După rateuri repetate care au generat dispute foarte aprinse în municipiul Satu Mare, administrația locală pare să fi găsit soluția la deblocarea situației. Din păcate, proiectul celor de la NEPI a înregistrat din această cauză întârzieri serioase.

AZI, 4.10.2016, de la ora 14.00, Consiliul Local a aprobat un proiect de hotărâre ce are în vedere dezmembrarea terenului pe care se va face investiția celor de la NEPI.

Mai exact, se vor individualiza și localiza cei 20 de metri pătrați de teren scoși la licitație și cumpărați de sătmăreanul Oniga Gavril pentru suma exorbintată de 20.000 de euro. Doar că aceiași Comisiei de licitație a anulat între timp licitația, iar cei 20 de metri pătrați au rămas în proprietatea statului român!Acum, prin acest proiect de hotărâre, s-a stabilit că acea parcelă de 20 de metri pătrați să fie localizată la marginea terenului de 1768 de metri pătrați al celor de la NEPI. Astfel, valoarea terenului de 20 de metri pătrați va fi extrem de mică și NULĂ sub aspect strategic.

Cel mai probabil că NU se va mai face o nouă licitație, căci terenul va fi fără valoare, iar cei de la NEPI vor putea să demareze lucrările de construire a Shopping City-ului.

”Conform Planului de amplasament şi delimitare a imobilului cu propunere de dezmembrare vizat O.C.P.I Satu Mare sub nr. 51220/03.10.2016 dezmembrarea se va face în două loturi astfel: Lotul 1: nr. cadastral 178368 în suprafaţă de 20 mp proprietatea Municipiului Satu Mare; Lotul 2 : nr. cadastral 178369 în suprafaţă de 1768 mp proprietatea Nepi Fifteen Real Estate Administration S.R.L.”, se arată în proiectul de hotărâre.Fii primul care comentează! despre "După RATEURI sistematice, Consiliul Local a găsit rezolvarea la cazul NEPI. Cum va proceda"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Local, NEPI
În SFÂRȘIT! Primarul Kereskenyi are CURAJUL să pună piciorul în prag în cazul NEPI

Închide