E pe bune! Sătmărenii apelează tot mai mult la Poliția Locală

Numărul faptelor sesizate, care intră în sfera de competență a Poliției Locale, a crescut, iar aceste date atestă faptul că încrederea cetățenilor în Poliția Locală este mai mare, informează Biroul de presă al Primăriei Satu Mare.

Astfel, potrivit sursei citate, în luna decembrie au fost înregistrate 425 de sesizări din care 421 au fost telefonice şi 4 reclamaţii scrise. După verificări, cele care s-au confirmat au fost soluţionate, dar au existat şi reclamaţii nefondate.

De asemenea, în cadrul dispeceratului de la Serviciul Supraveghere Video au fost înregistrate 424 de autosesizări şi au fost predate reprezentanţilor Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare un număr de șase înregistrari video necesare soluţionării unor cauze de natură contravenţională sau penală.

Ca urmare a reclamațiilor și sesizărilor efectuate de cetățeni, şi potrivit competenţelor, în luna decembrie, Poliția Locală a aplicat 559 sancţiuni contravenţionale din care 140 au fost cu avertisment şi 419 cu amendă în valoare totală de 144.115 lei.

Sătmărenii pot apela la Poliția Locală pentru ordinea și liniștea publică, paza bunurilor; circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială și evidența persoanelor.

Poliția Locală Satu Mare este la datorie 24 de ore din 24. Sătmărenii pot semnala activitățile ilicite sau pot face sesizări în continuare la numărul scurt de urgenţe, 0361-919.

Fii primul care comentează! despre "E pe bune! Sătmărenii apelează tot mai mult la Poliția Locală"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
Primarul Kereskenyi cere o mai bună colaborare între Poliție și Poliția Locală

Închide