Fast-food-urile din Satu Mare, în competiție pentru găsirea de angajați

Industria alimentară se confruntă cu o criză de personal la Satu Mare, asta dacă ne luăm după nenumăratele anunțuri de angajare postate de fast-food-urile din județ. Se caută ospătari, bucătari, casieri, iar angajatorii sunt pregătiți să facă calificare la locul de muncă, doar să își găsească personalul de care au nevoie.

Tot mai multe fast-food-uri face anunțuri de angajare inclusiv pe paginile lor de socializare într-un efort de a ajunge la cât mai multe persoane care ar putea fi interesate de un loc de muncă. Industria alimentară pare să se confrunte cu o criză de personal, iar angajatorii sunt pregătiți să facă calificare la serviciu, să ofere bonus-uri și oportunități de promovare, doar să își găsească noi angajați. Se caută barmani, bucătari, casieri, ospătari, cu sau fără experiență.

Angajări pe bandă rulantă la Shopping City Satu Mare

Două dintre fast-food-urile de la Shopping City Satu Mare își caută și ele angajați. Este vorba despre cei de la Mesopotamia și cei de la Dabo Doner. Posturi sunt disponibile atât pentru cei care vor să lucreze part time, cât și pentru cei care au nevoie de un job full time.

Dabo Doner, interviuri în primele zile ale noului an

Cei de la Dabo Doner au chemat sătmărenii la interviuri de angajare chiar din primele zile ale anului. Compania a căutat shaormeri, ajutor de bucătar și casier. În schimb promiteau un program de lucru flexibil și un “salariu lunar peste medie”. Toate la pachet cu “degustarea zilnică de doner,” așa cum anunța compania pe pagina sa de socializare.

Se fac angajări și la Mesopotamia

Și cei de la Mesopotamia caută angajați. Compania a anunțat ieri că este în căutare de casier, ospătar, preparator, tăietor carne, ajutor bucătărie, pizzar și barman Meso’s. Se promite pregătire la locul de muncă, salariu atractiv după aptitudini și rezultate, doua mese pe zi, traininguri, bonusuri și posibilitatea de a avansa. Programul de lucru anunțat este de 2 zile lucrate / 2 zile pauză – pe programul de funcționare a mall-ului, doar full-time. Angajații trebuie să aibă peste 18 ani, mai arată postarea de pe Facebook a fast-food-ului.

Și cei de la KFC își caută în continuare personal

KFC Satu Mare își caută în continuare personal. Potrivit anunțului postat pe eJobs, se caută casieri și lucrătorii în bucătărie. Sunt disponibile atât job-uri full time, cât și part time, spun angajatorii care promit tichete de masă, prime de sărbători, program variat, bonusuri de vechi și decontarea transportului, împreună cu posibilitatea de a obține o calificare.

Fii primul care comentează! despre "Fast-food-urile din Satu Mare, în competiție pentru găsirea de angajați"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre angajari, KFC
RECENZII. Unii sătmăreni critică, alții sunt mulțumiți de KFC. Voi ce spuneți?!

Închide