Filtre ale ”mascaților” de la Poliție, Poliție de Frontieră și Jandarmi în Satu Mare

Echipe comune ale Poliției, Poliției de Frontieră, Jandarmeriei și a Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor organizează zilnic razii și filtre în tot județul Satu Mare. Și asta pentru că există pericolul extinderii focarelor de pestă porcină africană din Ucraina și Republica Moldova.

”În perioada următoare continua verificările în piețe, precum și verificări în trafic, împreună cu ofițeri din cadrul I.J.P. , Poliția de Frontieră, S.A.S și a Jandarmeriei Satu-Mare, privind circulația/transportul animalelor, produselor alimentare, referitor la respectarea strictă a ”Programului de măsuri de prevenire a apariției Pestei porcină Africană”. Având în vedere situația epizootologică din ultima perioadă, cu privire la notificarea unor noi focare de pestă porcină africană la porcii domestici din Ucraina și Republica Moldova, toate târgurile, aglomerările de animale și expoziții de animale, rămân închise, până la noi dispoziții”, susțin specialiștii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Conform aceleiași surse, în urma controalelor efectuate în cursul acestei săptămâni au fost aplicate opt amenzi contravenționale, în valoare de 5.640 lei.

Fii primul care comentează! despre "Filtre ale ”mascaților” de la Poliție, Poliție de Frontieră și Jandarmi în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre filtru poliție
Filtre cu luptătorii antitero în tot județul Satu Mare. Mai multe mașini oprite

Închide