Firma din Satu Mare care acordă premii, masă și salarii motivante. Se caută muncitor!


Putem spune că am găsit un loc de muncă în care muncitorul nu doar că este respectat, ci și sprijinit să avanseze. Un loc în care dacă muncești suplimentar nu ești doar plătit în plus! Ci ești și premiat! Mai mult, primești o masă caldă pe zi, bonuri de masă. Nu este o glumă, este chiar adevărat!

Este vorba despre firma Metalpet S.A. din municipiul Satu Mare, situată pe strada Energiei, care acum face ANGAJĂRI!

”Noi înțelegem că un muncitor fericit este un muncitor productiv. Noi ne respectăm angajații”, spun reprezentanții firmei.

Acum se caută controlor tehnic de calitate (CTC-ist) operator pentru mașină de măsurat 3D Zeiss Contura 7/6/6. 

Iar pentru toate acestea primești un salariu mai mult decât motivant, bonuri de masă, o masă caldă pe zi (trei feluri), plata orelor suplimentare și premii importante pentru zilele de weekend în care alegi să mergi la muncă.

Persoanele interesate sunt rugate să sune pentru mai multe informații la numerele de telefon: 0770.753.907 sau 0261.877.938.

Puteți să vă convingeți singuri că totul este adevărat! Trimiteți CV-ul la [email protected]

Metalpet Satu Mare și-a extins recent capacitatea de producție prin achiziționare a 3 utilaje din fonduri europene.

Societatea Metalpet SA Satu Mare a finalizat în luna decembrie 2019 activitățile proiectului “Creșterea competitivității SC METALPET SA prin extinderea capacității unității existente de producție achiziționând utilaje ce vor crește volumul produselor”, cod SMIS 116531.

Proiectul în valoare de 2.462.783,28 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă de 1.449.692,04 lei, a fost implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Ca urmare a achiziționării utilajelor prin proiect, Metalpet lucrează deja la producția unor produse noi din categoriile bucșe, reductoare și lagăre, care vor fi livrate pe piața externă, în baza parteneriatului pe care firma sătmăreană îl are cu gigantul Siemens.1 Comment on "Firma din Satu Mare care acordă premii, masă și salarii motivante. Se caută muncitor!"

  1. Buna in cate schimburi se lucra?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Metalpet
Metalpet Satu Mare și-a extins capacitatea de producție prin achiziționare a 3 utilaje din fonduri europene

Închide