Földutakat aszfaltoznak le

Két, eddig soha nem modernizált földút korszerűsítését kezdjük el, melyek egy szélesebb volumenü infrastrukturális projekt részét képezik, melyben már felújítottuk a Szatmárhegy – Résztelek közötti útszakaszt. A korszerűsítés által nemcsak az Erdődhegy környéki szőlőtermesztő vidék turizmusát fejleszthetjük, hanem egy további bejáratot biztosítunk a Bükkalja vidékéhez.

Az első 6,1 kilométeres szakaszt az Erdőd és Szatmárhegy közötti részt teszi ki, míg a második 6,3 kilométeres szakasz Ivácskó és Szamoskrassó között fekszik.

Az említett földutakat a munkálatok során szerkezetileg is felújítják és 6,5 méterre szélesítik. Mindezek mellett a vízelvezető árkokat, az ingatlanok előtti bejárókat, a hidakat és a biztonsági szalagkorlátot is elkészítik, valamint az útburkolati jeleket is felfestik.A Szatmár Megyei Tanács ma átadta a kivitelezőnek (a SOCIETATEA DE CONSTRUCȚII NAPOCA Rt, OPERES Kft és EUROCERAD INTERNATIONAL Kft alkotta konzorciumnak) a két műveleti területet, a korszerűsítési munkálatok kivitelezési ideje 20 hónap. A munkálatok költsége 28,8 millió lej plusz Áfa.Fii primul care comentează! despre "Földutakat aszfaltoznak le"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Szatmár megyé
Közelebb hozzuk a szatmári termékeket a vásárlókhoz!

Închide