FOTO. A început construcţia celei mai moderne ferme de Black Angus din Satu Mare

În ritm alert s-a început construcția cele mai moderne ferme de Black Angus din Județul Satu Mare. Începând cu anul 2020, spre final, va fi disponibilă spre vânzare carne de vită de cea mai bună calitate. Ferma se va realiza cu ajutorul fondurilor europene, valoarea investiției fiind de peste 2 milioane de euro.

Capacitatea fermei va fi de 200 de viței pe an și sunt certificate 100% Black Angus cu origine în Irlanda. Ferma Angustos va avea în dotare un punct de sacrificare în vederea procesării, un abator ultra modern la cele mai înalte standarde.

Tradiție şi gust natural

Ferma Angustos garantează calitatea nu doar prin rasa pură, din Irlanda, a vitelor Black Angus, ci şi prin alimentația 100% BIO pe care o primesc acestea şi condițiile moderne care le sunt asigurate pentru a se dezvolta armonios. Furajele naturale, fără chimicale sau alţi aditivi, precum hormoni sau antibiotice, oferă încă o certitudine privind particularitățile cărnii care va fi produsă la cea mai nouă fermă de Black Angus.

Totodată, construcția este gândită special pentru a fi în armonie cu mediul înconjurător şi pentru a diminua orice grad de poluare, cu ajutorul sistemelor ultramoderne de gestionare a deşeurilor, panouri solare. Specialiștii fermei în managementul calității verifică în detaliu fiecare produs în parte, în fiecare etapă de producție, pentru a fi siguri că ajung la clienți doar cele mai bune cărnuri.

Mai mult, clienții au posibilitatea de a vedea clar de unde provine carnea, dar şi modul în care au fost crescute sau abatorizate vitele, fiind mereu siguri de calitatea acesteia.

Afacere locală, calitate superioară

Cea mai modernă fermă de Black Angus din Satu Mare le oferă oamenilor posibilitatea de a cumpăra carne local, dintr-o sursă sigură, la preţuri mici comparativ cu cele practicate de alte companii de profil, chiar de la magazinul de desfacere de la nivelul fermei.

CONCURS!

Momentul deschiderii va avea loc în localitatea Sanislău şi va fi marcat cu premii pentru iubitorii de delicatese, respectiv o invitație specială la festivitatea de deschidere şi un pachet de carne Black Angus în valoare de 500 de lei, chiar din prima producție a fermei! Tot ce trebuie să facă participanţii este să dea share paginii web angustos.ro, cu hashtag-ul #angustos.

Câștigătorul va fi anunţat pe 15 Octombrie 2019. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook angustos.ro. Astfel, doritorii vor putea gusta din produsele de calitate superioară din carnea de vită Black Angus, una dintre cele mai populare şi mai apreciate din întreaga lume pentru gustul deosebit şi proprietățile sale superioare oricărei alte rase de vită.

Carnea Black Angus este recunoscută pentru frăgezimea sa, dată de grăsimea intermusculară, scăzută în colesterol. Aceasta ajută la prepararea cărnii fără a o usca, indiferent de metoda de gătire. Este, totodată, printre cele mai bogate cărnuri în complexul de vitamine B, având şi un aport semnificativ de fier, magneziu şi zinc, recomandate de nutriționiști.

Într-adevăr, carnea vitelor Black Angus necesită o atenţie aparte în procesul de gătire, dar şi un anumit know-how, în aşa fel încât preparatele din carne Black Angus să atingă adevăratul său potențial în ceea ce privește gustul şi frăgezimea sa. Există mai multe sortimente, toate disponibile la noua fermă de Black Angus, fiecare având nevoie de un mod aparte de gătire şi o anumită temperatură pentru a obţine un preparat perfect.

 

1 Comment on "FOTO. A început construcţia celei mai moderne ferme de Black Angus din Satu Mare"

  1. și rezultatul care va fi? carne cu hormoni??!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție, investitor
FOTO. Criză majoră! Magazinele se închid din lipsă de personal în Satu Mare

Închide