FOTO. Acțiune anti-corupție în PTF Petea! Polițiștii au descins printre șoferi

Lucrătorii din cadrul Serviciul Județean Anticorupție Satu Mare au descins astăzi în Punctul de Trecere al Frontierei de la Petea.

Polițiștii au desfășurat o activitate de prevenire și, totodată, de promovare a Campaniei de informare ”Tu poți face lumină”, adresată cetățenilor aflați în tranzit prin Punctul de Trecere a Frontierei Petea din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

În acest sens, cetățenilor aflați pe sensul de intrare, respectiv pe cel de ieșire din țară le-au fost oferite flyere cu tematică anticorupție și le-au fost prezentate aspecte privitoare la identitatea instituțională a D.G.A., infracțiunile de corupție prevăzute de Codul Penal, Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806, precum și datele de identificare ale S.J.A. Satu Mare.

Cu prilejul Zilei Internaţionale Anticorupţie, Direcţia Generală Anticorupţie îşi reafirmă intoleranţa față de faptele de corupţie şi încurajează un comportament corect care să corespundă moto-ului instituţional „Integritate pentru credibilitate”.

corup

Cetăţenii pot sesiza faptele de corupţie la Call-Center anticorupţie 0800.806.806, apel gratuit din orice rețea fixă sau mobilă, la numărul de telefon/fax al Serviciului Judeţean Anticorupţie Satu Mare – 0261.705370, la sediul serviciului din municipiul Satu Mare, str.Bujorului nr. 26 sau prin e-mail la adresa [email protected]

1 Comment on "FOTO. Acțiune anti-corupție în PTF Petea! Polițiștii au descins printre șoferi"

  1. E greu de crezut că cetățenii acceptă să nu dea șpagă.
    Camioane și dube cu legum-fructe dau șpagă pentru a introduce marfă în țară fără acte sau cu prețuri fictive în facturi.
    Nimeni nu va lua vreo măsură în acest sens.
    Nu am încredere în autorități.Vor fi executați tot cei corecți.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Direcția Generală Anticorupție
Un polițist a luat mită țuică și miel. Dădea permise de conducere unor elevi habarniștii

Închide