FOTO. Ambasadorul SUA, Hans Klemm, primele informații despre vizita la Satu Mare

Excelența Sa Hans G. Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a avut miercuri dimineața o întâlnire cu reprezentanți ai Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Satu Mare (PIMM), filiala locală a Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR). Întâlnirea a avut loc la restaurantul Class și a fost singura din cadrul scurtei vizite pe care ambasadorul a făcut-o în Satu Mare.

Excelența Sa Hans G. Klemm a dorit să ia pulsul mediului de afaceri sătmărean într-un cadru restrâns pentru afla dificultățile cu care se confruntă, dar și oportunitățile de investiții din zonă.
Reprezentanții mediului privat și-au prezentat afacerile și au expus problemele pe care le întâmpină, temele comune atinse fiind instabilitatea legislativă, lipsa de predictibilitate, birocrația și criza de pe piața forței de muncă.

În finalul întrevederii, Hans Klemm și-a exprimat intenția de a reveni în Satu Mare la întâlniri mai extinse cu mediul de afaceri, la care să participe inclusiv potențiali investitori americani. În acest sens, președintele PIMM Satu Mare, Crina Dunca, i-a adresat invitația de a participa la Forumul INVEST în Satu Mare, la o dată care ar urma să fie stabilită de comun acord.

La întâlnire au mai participat membrii PIMM Satu Mare, deputatul Octavian Petric – în calitate de reprezentant al SC Metalpet SA, Lavinia Filip – vicepreședinte PIMM Satu Mare și manager la Somipress România SRL, Daniela Chitaș – manager Restaurant &Hotel Vila Class, Mihai Schita – manager la Schwab Agroprod, Horia Văran – director tehnic la Tehnomecanica SRL și Dan Brumboiu – vicepreședinte al Asociației Economice Germano – Române pentru Regiunea Nord-Vest și CEO la Polipol Mobila SRL Foieni.

Ambasada SUA este unul dintre partenerii tradiționali ai Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), fiind prezentă constant la evenimentele organizate de Consiliul condus de Florin Jianu.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Ambasadorul SUA, Hans Klemm, primele informații despre vizita la Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție, investitor
VIDEO. SPECTACULOS. Un nou parc de peste 2,6 milioane de euro la Carei

Închide