FOTO. Corturi de triaj la toate spitalele din Satu Mare. Cum se face accesul

Toate corturile de triaj epidemiologic, montate în unitățile sanitare din subordinea Consiliului Județean Satu Mare, sunt funcționale, au transmis autoritățile. Potrivit CJ Satu Mare, ele au fost deja dotate cu instalații electrice, iar personalul medical a fost instruit cu privire la noile condiții. În ceea ce privește accesul, sătmărenii trebuie să știe că vor completa un chestionar de evaluare a riscului de îmbolnăvire și o declarație pe proprie răspundere. 

Corturile de triaj din fața unităților medicale sătmărene sunt funcționale, anunță CJ Satu Mare.

“Acestea au fost dotate cu instalații de încălzire și curent electric, echipamente medicale și materiale sanitare, iar personalul medical a fost instruit pentru a face față noii situații”, anunță autoritățile sătmărene.

Înainte de a intra în aceste centre medicale, pacienții trebuie să completeze un chestionar de evaluare a riscului de îmbolnăvire cu COVID – 19 și o declarație pe propria răspundere.

La Unitatea de Primire Urgențe sunt testați inclusiv pacienții care sunt aduși cu Ambulanța, dar și aparținătorii bolnavilor pentru a putea intra în sala de așteptare.

Până în prezent, în aceste corturi a fost realizat triajul pentru un număr de aproximativ 300 de persoane.

Care sunt unitățile prevăzute cu corturi de triaj

– Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare
– Spitalul Județean de Urgență I Satu Mare
– Spitalul Județean de Urgență II „Dr.Lükő Béla” Satu Mare
– Secția de Boli Infecțioase
– Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare
– Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica Veche)
– Secția Externă Tășnad a Spitalului Județean de Urgență
– Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Corturi de triaj la toate spitalele din Satu Mare. Cum se face accesul"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare, coronavirus
INCONȘTIENȚĂ. Cetățean român, confirmat cu COVID-19, s-a urcat pe avion și a venit în țară

Închide