FOTO. Decathlon se deschide în două zile! Cu super competiții gratuite pentru toți


Centrul Comercial Aushopping Satu Mare, de pe strada Careiului 77-79, va deschide două spații comerciale noi în data de 3 octombrie, și va marca momentul prin 3 zile cu activități sportive dedicate sătmărenilor pasionați de sport. 

Decathlon se deschide de la ora 16.00

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, va deschide primul magazin din nord-vestul României în Satu Mare, pe o suprafață de 1480 mp și va aduce ”toate sporturile sub același acoperiș”.

Decathlon își va deschide porțile de la ora 16.00 pentru toți sătmărenii, de la mic la mare. Astfel, clienții vor beneficia de o gamă variată de articole pentru peste 60 de activități sportive și de recreere.

Festivalul Sportivilor Aushopping

În primul weekend din octombrie, mai exact joi (3 octombrie), vineri (4 octombrie) și sâmbătă (5 octombrie), Aushopping și Decathlon îi așteaptă pe toți pasionații de sport, și nu numai, la un festival unic, cu mișcare și distracție cât încape. Vor fi trei zile pline de activități sportive. Toate sunt gratuite.

Pentru participarea la competițiile sportive: fotbal, baschet, handbal, șah, tenis de masă, tenis de picior este nevoie de înscrieri! Acestea se fac prin intermediul SMS la numărul de telefon 0744. 224.673.

În textul SMS te rugăm să incluzi următoarele date:

✅Nume și prenume
✅Vârstă
✅La ce tip de competiție vrei să participi: fotbal // baschet // handbal // șah //tenis de masă // tenis de picior

Casa Rusu se deschide de la ora 10.00

Casa Rusu deschide un magazin cu o suprafață de peste 1300 mp în care vor prezenta cele mai noi colecții de mobilier și tapițerie aflate în tendințe. Cu una dintre cele mai moderne linii tehnologice din sud-estul Europei, Casa Rusu produce elementele de mobilier în fabrica proprie Rus-Savitar. Zona de home&deco este completată de un al doilea retailer local – Laguna – care oferă colecții pentru toate spațiile casei, produse în fabrica din Maramureș.

Lucrările sunt avansate și la zona de food court și cinema, aceste spații urmând să fie deschise complet până la finalul acestui an.

 

Despre Ceetrus

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Fostă companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development și office, prin Coresi Business Campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov, în parteneriat cu Ascenta Management.

Noul nume este format din cuvintele “city/oraș” – terenul său de joacă, “see/a vedea” – observarea nevoilor cetățenilor şi capacitatea de a le răspunde, “trust/încredere” – încrederea şi profesionalismul cu care dezvoltăm proiecte şi “us/noi” – împreună, în proces de co-construire cu oamenii. “With citizens ● for citizens” este sloganul unui brand care construiește împreună cu cetățenii, în serviciul cetățenilor, fie ei angajați, rezidenți, antreprenori, comunități sau parteneri de business.

Persoană de contact: Tudor Chira, Manager Comunicare Aushopping: [email protected]/0753.111.229Fii primul care comentează! despre "FOTO. Decathlon se deschide în două zile! Cu super competiții gratuite pentru toți"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Aushopping, Casa Rusu
Mall-ul Aushopping se dechide în 3 octombrie! Decathlon, la Satu Mare!

Închide