FOTO! O mamă își caută cu disperare fiica! O poveste de-a dreptul dramatică

Mărioara Fedorca este o femeie născută în Negrești-Oaș, care din cauza lipsurilor materiale a fost nevoită să emigreze în Franța, acolo unde și-a făcut un rost alături de cei doi copii ai săi. Femeia și-a spus povestea reporterilor PresaSM și le cere disperată ajutorul oamenilor de bine.

Marea dramă prin care trece este că cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului i-au luat una dintre fetițe, născută în 1997.

Un an mai târziu, în 1998, statul a decis că acel copil nu poate rămâne în custodia sa. Ceilalți doi copii au rămas lângă mamă, fiind pe numele tatălui. Fiica femeii se numește Nicoleta Fedorca și are acum vârsta de 21 de ani.

Acum cei de la Direcția Generală de Asistență socială Satu Mare nu vor să îi spună nimic despre fiica sa, fiind cel mai probabil adoptată. Femeia nu vrea să le facă probleme părinților adoptivi, ci dorește doar să îi explice fiicei sale de ce a pierdut-o și să își ceară iertare că a ”fost prea săracă pentru a o păstra”.

”Casa de copii Concordia unde a fost dusă nu mai există. Le-am cerut celor de la Direcție să mă ajute. Nu vreau decât să îi explic, din sufletul meu de mamă, de ce am pierdut-o. De ce a fost luată de lângă mine. E sânge din sângele meu și îi datorez măcar o explicație. Nu vreau nimic mai mult, decât să îi explic ce s-a întâmplat”, a spus, printre lacrimi, Mărioara Fedorca pentru reporterii PresaSM. 

Nicoleta, dacă vrei să vorbești cu mama ta, acum știi unde să o cauți!

3 Comments on "FOTO! O mamă își caută cu disperare fiica! O poveste de-a dreptul dramatică"

 1. Acel om care si-a părăsit soția și copiii ar trebui decăzut din drepturile părintești. Deoarece nu s-a gândit cum va crește 7 copii, a dat birul cu fugiții, și si-a lăsat familia de izbeliște. Foarte urât din partea lui!

  View Comment
 2. Târziu, prea târziu. Poate îi este bine unde este și nu știe tristul adevăr. Sincer, nici eu nu as vrea.

  View Comment
 3. Doamna Cristina, dumneavoastra scrieti la un alt articol, va si dau dreptate dar uneori trebuie intrebat si partea cealalta ca nu stim ce s-a intamplat cu adevarat.
  Referitor la acest articol dau dreptate la doamna Ica. Nu e bine sa o gaseasca. Ar face mai mult rau fetei. Sunt multe mame ca si aceasta femeie care dau copii si apoi se razgandesc astfel distrugand si viata familiei adoptive. La vremea respectiva nu degeaba au hotarat asa cei de la Direcția Generală de Asistență socială Satu Mare.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
APEL UMANITAR! Povestea dramatică a bătrânei părăsite de familie în Satu Mare

Închide