FOTO. Persoană cu suflet mare cere ajutorul sătmărenilor. Și-a pierdut cheile mașinii

O persoană cu suflet mare, care a ajutat foarte multe persoane până în prezent, a ajuns într-o situație în care are el nevoie de ajutorul sătmărenilor. Acesta dorește să rămână anonim, dar le cere sătmărenilor să îl ajute în căutarea cheii mașinii sale (FOTO), marca Toyota.

Cheia putea fi pierdută undeva pe traseul Auchan – Drumul Careiului – Podul Golescu – Piața Mare – Martirilor Deportați – Iuliu Maniu – Ștefan cel Mare – Spitalul Vechi.

. Problema este că fără acea cheie nu se poate porni mașina, iar sătmăreanul cu suflet mare nu își poate pune autoturismul în mișcare.

PresaSM garantează că vorbim despre o persoană care a ajutat foarte multe persoane! Să îl ajutăm și noi! Să distribuim până când găsim cheia pierdută. 

Găsitorului i se oferă recompensă!

Relații la telefon: 0740.302.256

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Persoană cu suflet mare cere ajutorul sătmărenilor. Și-a pierdut cheile mașinii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
Sătmărenii, în topul negativ al celor ce respiră cel mai poluat aer din România

Închide