FOTO. ”Pizza Delivery” sau stăpânii șoselelor. Stradă blocată minute în șir în Satu Mare

Un individ care livrează pizza la domiciliu pentru o firmă din municipiul Satu Mare și-a permis să blocheze o stradă din Cartierul Micro 16 pentru simplu motiv că avea de făcut o livrare. Mai mult, după ce și-a terminat livrarea, angajatul s-ar fi răstit la șoferul care aștepta după el.

”A blocat o stradă în Micro 16 că el avea de livrat o pizza. Am stat undeva la cinci minute după el, și tot el era revoltatul: Nu vezi că am avut livrare?”, le-a spus șoferul supărat activiștilor de la Drivers Satu Mare.

PresaSM.ro a blurat identitatea firmei. Nu de alta, dar nu sunt vinovați patronii pentru comportamentul unui șofer. Poate se vor lua, totuși, niște măsuri pe viitor. Nu este prima situație ciudată în care sunt suprinși șoferii societății.

Reprezentanții firmei au reacționat față de informațiile reliefate de către cei de la Drivers Satu Mare: ”Prin intermediul acestui comment dorim să vă mulțumim celor care ne-au adus la cunoștință această neregulă, deoarece astfel putem să luăm măsurile corective și de sancționare. Ceea ce s-a întâmplat nu este permis și bineînțeles nu reprezintă etica companiei noastre. Totodată ne exprimăm scuzele aferente pentru cele întâmplate în numele firmei pe care o reprezentăm, deoarece nici noi nu acceptăm un astfel de comportament din partea niciunui angajat”.

1 Comment on "FOTO. ”Pizza Delivery” sau stăpânii șoselelor. Stradă blocată minute în șir în Satu Mare"

  1. Si ce sanctiune a primit soferul? A fost felicitat deoarece a livrat comanda la temperatura potrivita si la timp.Sa vedeti cum parcheaza patronii ,in jurul pizzeriei de pe Martirilor Deportati colt cu Iuliu Maniu,stapinul,jeepanul alb si madam Mercedesul.Nici zona verde sau intrarile in curti nu scapa.Aproape sa fie de locatie.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
FOTOGALERIE. Sătmăreni nevoiți să doarmă pe stradă. Între dramă și alcoolism

Închide