FOTO. Poartă uriașă, printre cabluri de curent, la intrarea într-o comună din județ

FOTO: Ovidiu Ohanesian

Imagini care stârnesc amuzamentul au fost surprinse în comuna Bixad din județul Satu Mare. Este vorba despre o construcție (poartă) cu un indicator cu afișaj electronic, care să anunțe intrarea/ieșirea din comună. 

Doar că calculele de pe hârtie ale ”meșterilor” nu s-au suprapus cu cele din teren. Și asta fiindcă au uitat de un stâlp de electricitate.  Unul dintre piloni a fost construit direct de sub cablurile electrice. Așa că ”meșterii” s-au gândit să ridice cablurile electrice peste construcție cu o…CRACĂ!

În orice caz, se pare că relocarea instalației electrice pare aproape imposibilă, așa că proiectul va rămâne în istorie ca și unul tragi-comic. Nu avem cum să nu ne întrebăm vizavi de profesionalismul celor care au proiectat această construcție.

Imaginile vorbesc, totuși, de la sine: 

1 Comment on "FOTO. Poartă uriașă, printre cabluri de curent, la intrarea într-o comună din județ"

  1. Szalma Jack | iulie 15, 2020 at 14:28 |

    Pentru ce e necesara aceasta ”poarta de acces” in localitate?Un primar care demonstreaza ca stie gestiona prost banii localnicilor !!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Bixad
FOTO. Oașul minunilor. Construcție printre cablurile de curent electric

Închide