FOTO. Polițiști, pompieri, militari și jandarmi, “uniți în fapte bune”. Dau o mână de ajutor copiilor din familii defavorizate

Peste 18.000 de lei s-au strâns în cadrul spectacolului caritabil “Uniți în fapte bune!”. Este cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil, iar peste 400 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și militari au dat astfel o mână de ajutor copiilor care provin din familii defavorizate. 

Peste 400 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și de penitenciare, militari din cadrul structurilor M.Ap.N, și ai altor structuri ale sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică au participat la cea de-a doua ediție a spectacolului caritabil “Uniți în fapte bune!”.

Prima ediție a spectacolului a avut loc în 2018.

“În final, s-a decis organizarea unui spectacol caritabil, fapt care ne-a oferit posibilitatea de a ne uni forțele nu doar pentru îndeplinirea misiunilor, ci și pentru a fi uniți în ajutorarea celor de lângă noi, iar motto ul spectacolului a venit de la sine: Uniți în fapte bune!”, explică polițiștii sătmăreni.

Pe scenă au evoluat membrii Ansamblului Doruri Sătmărene împreună cu Petrică Mureșan, plt. adj. Sorin Buc din cadrul IJJ Satu Mare, serg. maj. Bianca Timiș din cadrul ISU Satu Mare, agent șef principal de Poliție Marius Coșerariu din cadrul IPJ Neamț, care împreună cu George Negrea și Diu Oșan au oferit un regal de folk, copiii Centrului de zi Sfânta Tatiana au colindat, iar în final, sub conducerea preotului Cristian Silaghi Corul Militarilor a încântat audiența cu o suită de cântece patriotice și un buchet de colinde.

Bani pentru copiii din familii defavorizate

Banii strânși în cadrul evenimentului caritabil vor fi direcționați spre micuții aflați în grija Centrului de Zi “Sfânta Tatiana”. Este vorba despre copii care provin din familii defavorizate, iar pe lângă ajutorul umanitar, Centrul încearcă să prevină abandonul școlar, atât de ridicat în cazul familiilor care se confruntă cu probleme financiare.

“Dacă sumele colectate anul trecut au fost direcționate spre ajutorarea unor cazuri din cadrul fiecărei instituții organizatoare, suma colectată anul acesta, peste 18 000 de lei va fi direcționată spre susținerea copiilor din cadrul Proiectului Educațional al Centrului de Zi Sfânta Tatiana din Satu Mare”, mai spun cei de la IPJ Satu Mare.

Organizatorii spectacolului Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, au primit sprijin din partea Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, Penitenciarului Satu Mare, Direcției de Telecomunicații Speciale, Direcției Județeană de Informații Satu Mare și din partea Ministerului Apărării Naționale.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Polițiști, pompieri, militari și jandarmi, “uniți în fapte bune”. Dau o mână de ajutor copiilor din familii defavorizate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre caritabil, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră, jandarmi, militar
Procurorii sătmăreni, de acord cu autopsia în cazul Vasile Solomeș, ucis în Indonezia!

Închide