FOTO. Polițiștii și primarii, băgați în ședință în cea mai nesigură zonă din județ!

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, coeficientul de criminalitate în anul 2017 a înregistrat cea mai mare creștere față de anul 2016 și 2015 în zona localității Tășnad. Acolo unde coeficientul a crescut de la 64,68% în 2016 la 145.83% în 2017!

Drept consecință, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Satu Mare a desfășurat o ședință cu primarii din zona de sud-vest a județului Satu Mare, în orașul Tășnad.

La ședința prezidată de președintele ATOP, Andrei Veron, au participat subprefectul județului Satu Mare – Altfatter Tamás, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare – inspector șef Sorin Daniel Stan, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare – colonel Ovidiu Adrian Popa, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare – colonel Nicolae Dima.

Alături de membrii ATOP s-a mai aflat și primarul din orașul Tășnad, Grieb Csaba, precum și reprezentanți ai posturilor de poliție și primari sau viceprimari din Căuaș, Cehal, Craidorolț, Pir, Santău, Săcășeni și Săuca.

Modul în care se implică primăriile în asigurarea climatului de siguranță al cetățenilor a fost principala temă dezbătută în cadrul ședinței. Cei prezenți au fost invitați să participe activ la dezbatere, astfel încât să se găsească soluții viabile la problemele cu care se confruntă locuitorii din Tășnad și din localitățile învecinate.

2 Comments on "FOTO. Polițiștii și primarii, băgați în ședință în cea mai nesigură zonă din județ!"

  1. Trebuiesc luate urgent măsuri. Nu se mai poate așa.

    View Comment
  2. uitel pe chelu ăla cu ochelari ce mult îl interesează ședința…e pe FB Omu!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Gașcă de tineri prinși cu droguri în municipiul Satu Mare

Închide