FOTO. Povestea sătmăreanului care a învins COVID. Deși avea 70% din plămâni afectați!


Ștefan Csordas este un sătmărean care a reușit să învingă COVID-ul, cu toate că starea sa a foarte foarte gravă! A avut plămânii afectați în proporție de 70 la sută, dar a reușit să învingă boala.

Grație medicilor de la Timișoara, unde a fost transferat de la Spitalul Județean Satu Mare. Ștefan Csordas a avut o altă mare problemă care i-a agravat starea de sănătate: obezitatea.

”Au fost și momente critice, în care nu am putut să mă ridic din pat. A fost un vis urât. Am fost şi în situaţii critice. când nu am putut să mă ridic de pe pat, chiar am fost şi pe scutec pus. Era greu! Foarte multe kilograme, şi asta mi-a dăunat. Frica asta e cea mai mare şi când auzi că mamă, ţi-a distrus 70% din plămâni, când auzi că vrea să te intubeze pe ATI, deci am avut coşmaruri pe chestia asta”, a spus Ștefan.

Recuperarea a fost extrem de grea, însă după 15 zile de luptă cu boala a învins.

”Vreau să mulțumesc tuturor celor care timp de trei săptămâni m-au susținut în lupta crâncenă cu Covid-19. După 2 zile la ATI Satu Mare, am fost transferat la Timișoara și în 2 săptămâni am revenit la normal și externat. Mulțumesc în mod deosebit doamnei doctor Adelina Mihăescu, coordonator zona roșie la Casa Austria!”, a conchis Ștefan Csordas.1 Comment on "FOTO. Povestea sătmăreanului care a învins COVID. Deși avea 70% din plămâni afectați!"

  1. Norocul lui a fost că a fost transferat, În Satu Mare era deja mort!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare
Medici care se dau ”loviți” la Spitalul COVID din Carei! Fug din calea virusului

Închide