FOTO. RECORD. Odoreul, comuna campioană la atragerea fondurilor europene!

RECORD în județul Satu Mare! În cadrul galei aniversare (la 18 ani de la înființare) a Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), TROFEUL EXCELENȚEI a revenit comunei Odoreu, premiul fiind ridicat de către primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop.

Concret, în această seară, cu ocazia împlinirii a 18 ani de la înființarea A.F.I.R, instituția a premiat cele mai performante primării. Cele mai multe premii au revenit comunei Odoreu. Mai exact, pentru cele mai multe proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile. Alte două premii au fost acordate unor firme private care au accesat fonduri europene și au dezvoltat o afacere în comuna Odoreu, respectiv Tagu Roșu și Salymed.

Comuna care înregistrează creșteri pe linie

Deputatul Octavian Petric a precizat că populația localității este în creștere. Și asta grație lucrărilor de modernizare a comunei, care în anumite sectoare are un nivel cu adevărat european.

”Îl felicit pe domnul primar pentru că de fiecare dată reușește ca prin implicare să promoveze proiecte importante pentru comunitate, reușind să facă ce nu au reușit alte comunități în ultimul timp. Motiv pentru care comunitatea a crescut ca număr de populație cu circa o mie de locuitori, ceea ce înseamnă că Odoreul este o comună atractivă”, a spus deputatul Octavian Petric.

1 Comment on "FOTO. RECORD. Odoreul, comuna campioană la atragerea fondurilor europene!"

  1. Viile Satu Mare pe ultimul loc

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Odoreu
FOTO. Comuna care își face propria stație de pompieri! Cu mașină cu tot

Închide