FOTO. Șase sătmăreni au pornit cu Daciile 1300 – 1310 spre deșertul Sahara!

Șase sătmăreni foarte curajoși au pornit, din data de 14 aprilie, la bordul a două autoturisme Dacia 1300 și Dacia 1310, spre Deșertul Sahara. Au trecut prin Ungaria, Slovenia, Italia și au ajuns în Franța. De aici vor merge via Spania și vor ajunge în Maroc.

Inițiatorul acțiunii este Ovidiu Pop. IT-ist de meserie, acesta este fondatorul Ovilex Sofware, una dintre cele mai mari companii de jocuri din România!

Cert este tinerii sătmăreni iubesc simbolurile industriei românești de autoturisme și vor să demonstreze că încă sunt fiabile și pot să parcugă distanța de mii de kilometri! Până acum au avut doar câteva mici probleme tehnice, dar s-au rezolvat.

”Două exemplare istorice, Dacia 1300 și 1310, vor străbate peste 10.000 de Kilometri în luna aprilie, pornind din Satu Mare cu destinație finală Deșertul Sahara! Traseul include următoarele țări: România, Ungaria, Slovenia, Italia, Franța, Spania și Maroc! Dacă totul va merge bine, ne vom întoarce cu ele pe roți!”, a spus Ovidiu Pop.

Reamintim că tinerii nu sunt la prima ispravă de acest gen. În vara anului 2016 tinerii s-au pornit la drum spre Londra, dorind să demonstreze că Dacia mai este capabilă de astfel de drumuri lungi. Au parcurs 2.400 km şi au ajuns la destinaţie fără defecţiuni. Scopul lor cel mai important a fost să aibă parte de o experienţă unică, dar în acelaşi timp să pună în valoare Dacia 1310.


locuri de munca satu mare

2 Comments on "FOTO. Șase sătmăreni au pornit cu Daciile 1300 – 1310 spre deșertul Sahara!"

  1. Succe si traditionalul : DRUMURI BUNE!

    View Comment
  2. Corectie: Succes!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre judetul satu mare
GP Sofa pune pe liber 200 de muncitori! Anunțul este unul oficial

Închide