FOTO. Sătmăreanca care și-a împlinit visul: lucrează pentru vedete, locuiește în Viena


De când se știe, sătmăreanca Cristina Ciobotaru (26 de ani) a îndrăgit arta și în special pictura și caligrafia. Copil fiind, avea aspirații mari și se visa un pictor de succes, însă din cauza unor probleme nu a reușit să urmeze o școală în acest domeniu. Chiar și așa, nu a renunțat nicio clipă la visul ei. A urmat școala de Croitorie și Designer Vestimentar și spune că cel mai mult îi plăcea “modulele unde aveam de făcut multe desene.” Apoi a plecat în Viena pentru o viață mai bună, și bineînțeles, și pentru a-și îndeplini visul din copilărie, potrivit perfecte.ro

Viața ei a luat o altă turnură în urmă cu trei ani, când s-a apucat din întâmplare să personalizeze câteva tricouri pentru sora ei. De atunci și până în prezent a reușit să creeze multe opere de artă, printre care tablouri, tricouri și geci de blug pictate manual.

“De mică mi-am descoperit pasiunea pentru arta, din clasele 1-4 iubeam să pictez sau să desenez, dar și să scriu. Știu că în clasa a 4-a am luat și un premiul la județ pentru pictura mea. Chiar și în liceu desenam mult pentru colegi, prieteni, sau diverse concursuri, proiecte. Dar nu am urmat nici o școală în acest sens din diferite cauze, deși îmi doream mult. Dar mi-am spus mereu că atunci când voi fi mare la casa mea, voi face ceva cu talentul meu și că Dumnezeu sigur o să mă ajute să ajung acolo unde îmi este sortit, știam mereu că într-o zi voi ajunge să fac doar artă, pentru că asta mă împlinea cel mai mult și știam că sunt făcută pentru asta. Pe parcurs am încercat multe lucruri noi, dar tot nu m-au satisfăcut în totalitate așa cum o face pictura și caligrafia. Am terminat școala de Croitorie și Designer Vestimentar, mi-a plăcut, dar dintre toate cel mai mult modulele unde aveam de făcut multe desene. Visul meu a prin contur acum 3 ani când m-am apucat din întâmplare să personalizez niște tricouri pentru una din surori, după câteva luni m-am apucat și de caligrafie, iar de pictat geci și tablouri m-am apucat acum câteva luni și sunt foarte fericită. Acum îi sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am, tot ce am realizat, dar și familiei mele, soțului meu care mă susține cu tot sufletul în ceea ce fac și tuturor celor care au contribuit la îndeplinirea visului meu. Dumnezeu lucrează prin oameni”, ne-a declarat Cristina.

Tânăra artistă a pictat până în prezent geci pentru artiști renumiți din România, precum Theo Rose, Carmen de la Sălciua, Karym, Georgiana Lobonț, Celia, Larisa Iordache, Andreea Antonescu, sau Alex de la Orăștie.

“Cel mai mult mă inspiră natura și oamenii buni și sinceri. Acum la nivelul la care sunt aș putea spune că pot trai din pictura. Poate dacă aș fi locuit în România era mult mai greu. Locuiesc în Viena de 6 ani și mă simt binecuvântată să trăiesc aici. Nu pot spune că am o anume lucrare preferata, îmi plac toate la fel, am muncit cu tot sufletul la fiecare din ele, mai mult sau mai puțin. Toate fac parte din mine. Sunt mândra de toate lucrările mele, chiar și de primele mele lucrări deși n-au fost cele mai reușite, dar la momentul respectiv am dat tot ce s-a putut mai bun ca lucrările mele să iasă cât mai wow. În timp după multă muncă și perseverență am evoluat foarte mult”, a mai adaugat tânăra artistă.

SURSA: perfecte.ro1 Comment on "FOTO. Sătmăreanca care și-a împlinit visul: lucrează pentru vedete, locuiește în Viena"

  1. Satmarean | august 8, 2020 at 22:36 |

    Felicitări și mult succes!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Județul Satu Mare, poveste
FOTO. Se împarte și electoratul maghiar în Satu Mare! PCM are candidat propriu la CJ

Închide