FOTO. Scrisori de mulțumire pentru cei mai curajoși polițiști din Satu Mare

Polițistul Antim Benchiș

Antim Benchiş şi Ionuţ Cherecheş, cei doi polițiști care s-au remacrat prin fapte de eroism pe strada Dariu Pop, din municipiul Satu Mare, au fost recompensați cu scrisori de mulțumire, iar Antim Benchiș a fost avansat în grad la ”excepțional”. Și asta după ce agenții au salvat viața a doi sătmăreni, intrând într-un apartament în flăcări.

Din păcate, Ionuț Cherecheș nu a putut fi avansat, din cauză că este doar în primul său an în poliție. În schimb, Antim Bechiș a obținut deja gradul de agent șef, la doar 31 de ani, fiind la a doua avansare la ”excepțional”.

“Vă adresez felicitări pentru modul profesionist în care aţi acţionat şi pentru curajul de care aţi dat dovadă cu ocazia incendiului izbucnit în data de 3 noeimbrie a.c. pe strada Dariu Pop. Datorită modului exemplar înn care v-aţi îndeplinit atribuţiile de serviciu, vieţile celor două persoane aflate în incinta imobilului au fost salvate”, este mesajul inspectorului șef al Inspectoratului Județean de poliție, Sorin Stan.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Scrisori de mulțumire pentru cei mai curajoși polițiști din Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTO. Super-polițistul Antim Benchiș, avansat la excepțional. A doua oară în carieră

Închide