FOTO. Se asfaltează Podul Decebal. Lucrările sunt la final! Adio, calvar!

Lucrările de asfaltare la partea de urcare-coborâre pe Podul Decebal sunt pe ultima sută de metri. În prezent se toarnă asfaltul, după ce s-a pus balastul stabilizant și emulsia. Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a declarat pentru PresaSM că sunt necesare câteva zile de așteptare pentru stabilizare, după care se va putea circula.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a dat de pământ, pur și simplu, cu firma care se ocupă de reabilitarea Podului Decebal. Cu toate că sunt bani (!), firma se confruntă cu o criză acută de muncitori. Motiv pentru care lucrările s-ar desfășura într-un ritm mai lent.

Conducerea Primăriei Satu Mare a luat în calcul și posibilitatea de a anula contractul cu firma din Zalău, dar s-ar fi pierdut cel puțin trei ani cu reluarea întregii proceduri.

”Dacă am anula contractul cu firma din Zalău, căci ne-am gândit și la asta, am pierde circa trei ani cu toate procedurile. (…) Nu au bani, cei de la firmă, să închirieze o amărâtă de baracă pentru muncitori în Satu Mare. Sunt în pragul insolvenței. Degeaba Primăria Satu Mare are toți banii necesari acestei investiții”, a spus Kereskenyi Gabor.

2 Comments on "FOTO. Se asfaltează Podul Decebal. Lucrările sunt la final! Adio, calvar!"

  1. Așa, pe când încep reparațiile pe lucrarea așa zis finalizată? La rosturi pe coborâre spre Burdea sunt gropi demult deja. Chiar e blestemat podul ăsta? Parcă e meșterul Manole….

    View Comment
  2. Badea Gheorghe | iulie 31, 2018 at 08:41 |

    Allah fie lăudat!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre podul Decebal
FOTO. Lucrările la Podul Decebal, gata pe 31 iulie?! Ce spun autoritățile

Închide