FOTO. Se reabilitează încet un alt dispensar din municipiul Satu Mare

Dispensarul TBC intră în reabilitare, anunță Consiliul Județean Satu Mare care astăzi a semnat un contract în valoare de peste un milion de lei cu firma F Haus S.R.L. Pe lângă înlocuirea tâmplăriei și pardoselei, spun autoritățile, vor fi refăcute și instalațiile elctreice, iar fațadele vor fi temoizolate. Și curtea va intra în reamenajare, protrivit caiteului de sarcini. 

Consiliul Județean Satu Mare a anunțat vineri după-masa semnarea contractului de peste un milion de lei cu firma F Haus SRL, cea care a câștigat licitația online pentru reabilitarea clădirii dispensarului de pneumoftiziologie de pe strada Ialomiței.

“Pe lângă investițiile imediate derulate pentru limitarea răspândirii coronavirusului, ne preocupă în continuare și dezvoltarea infrastructurii de sănătate publică la nivel județean. În scurt timp va începe reabilitarea clădirii Dispensarului de Pneumoftiziologie (TBC) Satu Mare. Câștigătorul contractului, F HAUS SRL, a fost desemnat astăzi, 8 mai 2020, în urma unei proceduri de achiziție publică, derulată online. Semnarea contractului în valoare de 1.040.667 lei fără TVA, va avea loc după data de 18 mai”, se arată în informarea Consiliului Județean Satu Mare. 

Printre lucrările care urmează să fie efectuate se numără inclusiv termozilarea fațadelor, dar și instalații electrice și sanitare refăcute, precum și reamenajarea curții și a căilor pietonale.

“Reabilitarea clădirii de pe strada Ialomiţei nr.1 din Satu Mare este necesară din cauza stării de uzură, atât la interior cât şi la exterior. Constructorul urmează să execute compartimentările în vederea refuncționalizării, vor fi înlocuite tâmplăria și pardoselile, iar tencuiala va fi refăcută integral. Elementele de tinichigerie, instalaţiile electrice şi sanitare vor fi refăcute, iar fațadele vor fi termoizolate. Spațiul din exteriorul clădirii va căpăta și el o nouă față prin reamenajarea curții și a căilor de circulație pietonale”, mai precizează autoritățile județene. Fii primul care comentează! despre "FOTO. Se reabilitează încet un alt dispensar din municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Bani în plus pentru spitalele din Satu Mare. Peste 6 milioane de lei pentru echipamente și materiale

Închide