FOTO. Sistemul ungurilor e ”putred”. Iar s-a blocat totul la PTF Petea și Urziceni. Cozi enorme – UPDATE

UPDATE 14:07 Traficul la frontiera cu Ungaria a fost reluat

Poliția de Frontieră a primit informații din partea omologilor din Ungaria că sistemul informatic funcționează, iar începând cu ora 13:30 traficul a fost reluat.

“Începând cu ora 13.30 autoritățile de frontieră din Ungaria ne-au informat că sitemul informatic funcționează, traficul prin punctele de frontieră de la granița comună fiind reluat,” anunță polițiștii de frontieră.Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că astăzi 06.05. a.c., începând cu ora 8.30 (ora României), sistemul informatic al autoritatilor ungare nu functionează, sens în care nu pot fi efectuate formalitatile de frontieră pe sensul de intrare şi ieşire în/din Ungaria.

Astfel, în unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare.

Până la remedierea situaţiei, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la remedierea situaţiei şi reluarea formalităţilor de către autorităţile ungare, controlul de frontieră să se desfășoare operativ.

”Menţionăm că, la graniţa cu Ungaria formalităţile de frontieră se efectuează în comun de către autorităţile de frontieră ale celor două state, in conformitate cu legislaţia europeană în vigoare”, este comunicatul Poliției de Frontieră.2 Comments on "FOTO. Sistemul ungurilor e ”putred”. Iar s-a blocat totul la PTF Petea și Urziceni. Cozi enorme – UPDATE"

  1. Macar acuma avem si noi ceva bun care nu e putrad

    View Comment
  2. Cetatean | mai 6, 2019 at 18:26 |

    E putred…intenționat! Ca să-i țină cât mai mult pe români la coadă, mai ales tirurile care exportă produse.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția de Frontieră
Un român a fugit de poliție prin toată Europa. Prins tocmai la intrarea în România (Petea)

Închide